Akima pisze:Lutra zabrała przed chwilą kaloryfer. Jutro juz będzie ciepło

Akimuś dzieki serdeczne

wlasnie mi go podrzucila

ps. Lutra masz bardzo ladna pizame....
queen_ink pisze:mjs pisze:queen_ink pisze:mjs, Twoja galeria Wielopolan jest podlinkowana w moim poście na 1. stronie, ukradłam też trochę zdjęć do swojej

.
A kradnij ile chcesz

Dzięki za podlinkowanie. Wiesz, jutro chyba zobaczę Berta, uściskać go od Ciebie?
Uściskaj, wycałuj i powiedz, że tęsknię niezmiernie

A jak wrócisz, to obowiązkowo zdaj relację, co u niego, bo spać nie będę mogła
Solangelica, od Ciebie też zszabrowałam trochę Glusia i Fumika. I przepraszam, że nie napisałam, nie dałam rady wrócić do domu wcześniej
ode mnie tez!! powiedz Traktorkowi ze jest the best i ze szkoda ze nie moze zaprowadzic porzadku wsrod dzikich mlodych

ktos, nie bede pokazywac palcem, ktory ogon, zrzucil mi karnisz dzis...
queen_ink, szabruj do woli

nic sie nie stalo, rozumiem

Melduje, ze:
- udalo mi sie dzis poglaskac Glusia na kolanach (nie uciekl i nawet sie wtulil w moja reke)
- Glus namietnie oglada telewizje - co uwiecznilam na fotce wklejanej gdzies tam kilka stron wstecz - zwlaszcza zafascynowany jest reklamami, oraz przerywnikami TVN-u. Jak te kolka lataja to on jest baaardzo skupiony i wyglada jak anetna odbiorcza, tak mu sie uszy napinaja

- Param param, kupki robia ladnie, duzo i zreja za dwoch. Nareszcie ktos wyjada mojemu Felkowi z miski ha ha ha, do tej pory on wyjadal Fionie ale przyszla i na niego kolej (dobrze mu tak)
- Pies zostal wychowany w sposob nastepujacy: podchodzi zbyt blisko, kot sie caly prezy, szczerzy kly, robi wielkie oczy, syczy i wydaje z siebie szatanskie odglosy. W sytuacji uporu psa dochodzi machanie lapa z pazurami. Tego Kalif nie zniesie bo pamieta jak bardzo piekl go potargany pazurami Felka nos.... wiec grzecznie wycofuje sie na z gory upatrzona pozycje awaryjna. Swietni sa panowie G&F

- Glus z Felkiem i Fumikiem dzis uprawiali sport pt Przepychanki z odglosami. Gonili sie w roznych konfiguracjach, kolejnosci dowolnej po calym mieszkaniu, mruczac, miauczac, piszczac, szczekajac i kruczac. Slodziaki

Fiona brala tylko udzial dorywczo, bo dalej jest obrazona, choc okazuje to w sposob iscie krolewski. Najchetniej wali lapa po lbie ktoregos dzieciaka ewentualnie wygania skads, albo sama ostentacyjnie wychodzi. Masakra, co za baba.
Anna09, prosze Cie ucaluj ode mnie Oczko. I powiedz mu ze co prawda pod lozkiem bezpieczniej ale sie horyzont splaszcza - a powyzej horyzontu tyle ciekawego sie dzieje

Mam pileczki dla kotow na Kocimska. W ktorys dzien podrzuce ale to jak wroce z wojazy.