Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:Ależ mi się marzą nowe fotki Bony.
Kociara82 pisze:ja nadal mimo wszystko za Boncie trzymam kciuki, choc wydaje mi sie, ze lepiej bedzie, jak zostanie u Justy. Tak jak Justa pisala, kotka zyje w "swoim swiecie", w swojej szafie, i chyba tylko tam sie czuje bezpieczna.kciuki mimo wszystko.
Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo Wam dziekuje za takie piekne opisy i moze faktycznie ktoś kto to przeczyta zastanowi sie czy może nie soróbowac tak z Bonusią
Paluszek pisze:Ale jeśli sie z kota na siłę nie chce zrobić miziaka, to takie koty sa naprawdę interesujące do obserwacji, szalenie wdzięczne, bo jednak przełamują strach i jakoś człowieka potrzebują, bardzo, bardzo kochane.
peate pisze:Paluszek pisze:Ale jeśli sie z kota na siłę nie chce zrobić miziaka, to takie koty sa naprawdę interesujące do obserwacji, szalenie wdzięczne, bo jednak przełamują strach i jakoś człowieka potrzebują, bardzo, bardzo kochane.
dlatego właśnie cały czas reklamuję Królewnę jako kotkę dla ludzi lubiących wyzwania![]()
tyle, że chyba tacy zdarzają się bardzo rzadko![]()
ale wierzę, że w końcu to nastąpi i Królewna będzie już do końca swoich dni szczęśliwa
peate pisze:
ryśka pisze:peate pisze:
Ale za to, kiedy już się "zdarzą" to są najlepsi na świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Sigrid i 57 gości