yammayca pisze:Jaki adres e-mail i numer telefonu kontaktowego podać na ulotce? Kto koordynuje akcją? TOZ? Musi być jakaś jedna organizacja/osoba/komitet, która będzie za zbiórki kasy, karmy etc. odpowiedzialna. Podobno TOZ jest otwarty tylko w środy dwie godziny, więc jaki numer podać, aby każdy mógł w każdy dzień zadzwonić i się dowiedzieć jak może pomóc?
A czy w TOZ nie można stworzyć coś na wzór dyżurnego/dyżurnych odbiorcy/odbiorców karmy,aby powiedzmy po zadzwonieniu i poinformowaniu że mamy karmę do oddania otworzyłby podwoje TOZ-u.Tylko Pani A.Fisher musiałaby włączyć się do przedsięwzięcia i jakoś to zorganizować tj.dzwonimy do niej a Ona podaje nr.telefonu kogoś kto miałby akurat ten swoisty dyżur i klucz od pokoi .
No właśnie?Coś jakoś Pani A.Fisher ani nie widać ani nie słychać....Czy Ona wie o tym przedsięwzięciu i coś działa w kierunku tej akcji?
Powiedzcie mi,bo jakoś nie zauważyłem jej działania-ani nie kontaktowała się ze mną,ani do tej pory nie pomogła przy uzyskaniu zgody na wwożenie karmy do Stoczni.Może moja opinia jest dla niej krzywdząca więc proszę"wyprostujcie mnie"Może wiem za mało...