Ja-Ba będzie mi bardzo miło Ciebie poznać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Ja-Ba, ja żałuje, ze takie osoby, jak Tinka07, czy jak Dagnes tak daleko mieszkają, bo już obiecywałam Tince, ze byłaby na pewno naszym najbardziej zaufanym konsultantem![]()
Zresztą mimo odległości intensywnie męcze Tinke na pw i za kazdym razem, jak czytam odpowiedź, to jestem pełna podziwu i muszę ją "przetrawić"
![]()
Ja-Ba będzie mi bardzo miło Ciebie poznaćja w Zielonej Górze mieszkam dopiero niecałe 3 lata, pochodzę ze Słupska
PcimOlki pisze:4.Żywienie zwierzaka chorego na nerki jest silnie uzależnione od stanu kota i jego predyspozycji osobniczych.
PcimOlki pisze:2. Stwierdzenie o niemożliwości zapewnienia odpowiedniej ilości płynów przy suchej karmie, jest fałszywe.
dagnes pisze:PcimOlki pisze:2. Stwierdzenie o niemożliwości zapewnienia odpowiedniej ilości płynów przy suchej karmie, jest fałszywe.
Bardzo proszę, wykaż, na podstawie jakich badań naukowych tak twierdzisz?.....
Liwia pisze:PcimOlki pisze:4.Żywienie zwierzaka chorego na nerki jest silnie uzależnione od stanu kota i jego predyspozycji osobniczych.
No patrz, a renal jest tylko jeden
PcimOlki pisze:dagnes pisze:PcimOlki pisze:2. Stwierdzenie o niemożliwości zapewnienia odpowiedniej ilości płynów przy suchej karmie, jest fałszywe.
Najpierw ty wykaż, że jest inaczej. Stwierdzasz coś nie uzasadniając, więc nie poczuwam się do obowiązku argumentowania czegokolwiek jako pierwszy. Szkoda mojego czasu, bo w chwili gdy istotnie to robię, zalega milczenie.
PcimOlki pisze:dagnes pisze:PcimOlki pisze:2. Stwierdzenie o niemożliwości zapewnienia odpowiedniej ilości płynów przy suchej karmie, jest fałszywe.
Najpierw ty wykaż, że jest inaczej. Stwierdzasz coś nie uzasadniając, więc nie poczuwam się do obowiązku argumentowania czegokolwiek jako pierwszy. Szkoda mojego czasu, bo w chwili gdy istotnie to robię, zalega milczenie.
PcimOlki pisze:1. Porównywanie opinii lekarza z opinią amatora nie jest miarodajne, choćby z tego powodu, że lekarz odpisując na X maili nie ma czasu koncentrować się na sprawach drugorzędnych. Nie będzie również publikował się na forum z przyczyn dość oczywistych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 124 gości