Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 19:42 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

AŚKA!!!! nie trzymaj nas w napięciu!!!
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie paź 11, 2009 20:11 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Farba mi przez nią na włosach osiwieje, no!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie paź 11, 2009 20:53 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Taka wiadomość a ja mam tylko whisky w domu (nie lubię :? ). Ale chyba muszę się poświęcić i wypić za powodzenie chłopaków w nowym domu.
Aska, gadaj nam tutaj szybko co u nich! :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 11, 2009 21:32 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Lubisz.. nie lubisz...
Dasz radę! Trzeba wypić za chłopaków!
Za życie wołowinką, wątróbką i pieszczotami usłane! :D
Obrazek

hanelka

Post » Nie paź 11, 2009 21:46 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

nie moglam wczesniej wiele napisac bo musiałam wyjść z domu.Wię przepraszam wszystkich!!!
Domek dzwonił przed chwila i Jasio ok.barankuje,podjadł i zwiedził całe mieszkanie. Zwymiotował w czasie podrózy ale Rodzina nie przejęła sietym za bardzo. Daszek schował sie za wersalką .Płakał bardzo w czasie podrózy.Wizyte Jasia w wersalce ofukał. Jak sie zaniepokoilam,że może zleje sie ,to usłyszałam,że nie powinnam sie zamartwiać bo świat się nie zawali z tego powodu. Jutro ma pani zwolnic się z pracy by koty długo same nie były. Ale Daszkowi to chyba bedzie potrzebne-to siedzenie samemu!
A teraz musze Was przeprosic,że wczesniej nic nie wspomniałam o ewentualnej adopcji.Ale pomyslałam sobie,że tyle razy mialysmy nadziejei i znów nie wyjdzie to szkoda tego czasu i nerwów. No i nie chciałam zapeszyć.
Domek jest z W-wy. Białołeka,bloki.Maja 7 letnia dziewczynke.Corcia od urodzenia była chowana z kotem, który 2 tygodnie temu odszedł na raka.Znajdka była u nich 10lat. Pani trafiłą na ogłoszenie Daszka,który podobno przypomina bardzo zmarła kotke. A od Daszka doszli do Jasia. I tu córka podobno powiedziała,że przyjacól nie rozdziela sie, a że marzyli o 2 zaprzyjaźnionych kotach -to zadzwonili. Dzis przyjechali prosto z odwiedzin u rodziny w Radomiu do chłopaków. Strasznie mili sie okazali i nie przejęli sie ew.chorobami,wybrykami kociastych.Posiedzieli, pogadali i przywieźli mnóstwo prezentów dla reszty zwierza. Jaś bezstresowo sam zapakował się w torbe.Daszek po pokazie pt.jaki jestem miziaty i sliniacy dał sie z lekkimi oporami zapakowac do kontenerka. Reszte juz znacie.Jestesmy zaproszeni na wizyte poadopcyjna.
A teraz kciuki za uparciucha poprosze.
wogle byli zdziwieni,że takie duże (i grube :wink: )koty chodza po świecie :ryk:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 11, 2009 22:26 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

No to cuuuudnie! :D
I dobrze, jak widać, że nic nie mówiłaś :wink:
Teraz tylko, żeby się Daszeczek długo nie stresował, szkoda nerwów chłopaka.
Za to :piwa: (kto mnie jutro do roboty obudzi :lol: )

Białołęka - moi ziomale :D
Obrazek

hanelka

Post » Pon paź 12, 2009 8:00 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

W nocy dostałam wiadomośc,że Jas fuka na Daszka i nie pozwala mu wyjśc z wersalki :twisted: jest nawet agresywny.
Cholernik jeden pewnie ustawia się na nowym miejscu i pokazuje kto rzadzi. On jakoś wszedł do domu w miare bezproblemowo. Jak na razie. Obszedł całe mieszkanie,zjadł ,połaził po blatach i strzelił kilka baranków.
Daszek siedzi w wersalce.Bardzo rozpaczał w trakcie jazdy. Jest ewidentnie zagubiony. Daszek musi bardzo cierpiec i nie wie co sie z nim dzieje.Czuje sie pewnie zdradzony a ja przeryczalam cała noc prawie.Taki numer mu wywinęłam a Jaś jeszcze dołozyl. Oby mu nic nie było z tego stresu.Czy to zawsze musi byc takie bolesne i trudne!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 8:12 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:DASZEK I JASIO POJECHALI RAZEM :1luvu: NA SWOJE ŚMIECI :dance2: :dance:
Teraz bardzo proszę o kciuki!!!Mocne i nieustające by szybko się zaaklimatyzowali!!!
A ja idę po chusteczki!!!

łaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :D:D:D:D o rany, takie wiesci z poniedzialku :D:D:D:D:D:D:D
ale bosko, ze razem poszli do nowego domu - no cud po prostu - gratulacje, Asiu, to nagroda za cierpliwosc i za serce :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kociaki, wszystkiego naj na nowej drodze zycia :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 12, 2009 8:19 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

hmmm doczytalam do konca... biedny zestresowany Daszek... oby szybko sie wszystko unormowalo... dziwne te kocie zwyczaje - u Ciebie, Ask@, tak sie kochali, a teraz beda sobie na nowo hierarchie ustalac... kto by pomyslal, ze Jas taki dominujacy.....

trzymam kciuki za aklimatyzacje kiciow :ok:

tillibulek

Post » Pon paź 12, 2009 8:26 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

u nas tez były niesnaski-ot normalne.Jas od pewnego czasu podskakiwał-ale dostał ściera i było ok. Jeszcze przed wyjazdem ciumkali sie i lezeli wtuleni w siebie.
Nowe miejsce,nowe zwyczaje!
Nie ma nic lekko!!!Za wszystko trzeba płacic!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 8:42 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

najwazniejsze, ze nowi wlasciciele maja doswiadczenie i sa tolerancyjni :ok:

tillibulek

Post » Pon paź 12, 2009 9:04 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

oby!
ale zachowanie Jasia i tak mnie zaskoczyło-choc stres mialy ogromny.Jasio zwymiotowal po drodze,choc siedzial cichutko.A Dasio rozpaczał bardzo.Juz na schodach zaczal.
Jas był u nas 9 m-cy a Daszek 5.To szmat czasu dla obu stron i Domek zdawal sobie sprawe,ze moze byc trudno.Ale to dopiero 1 dzien,reszta moze byc ok.Trzymajcie kciuki dziewczyny.Ja sobie miejsca znalezc nie moge!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 9:19 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Może Feliway by pomógł?
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Pon paź 12, 2009 9:26 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

wspominalam im o takiej mozliwości wczesniej na zasadzie gdyby cos tam....
Ja panikara jestem i moze przesadzam.Po cichu liczylam,ze wejda jakos dobrze i bez problemu. No i marzycielka jak widac tez jestem!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 12, 2009 10:16 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Nic nie przesadzasz, przecież Ty niemal jak matka własnych dzieci, wypieściłaś, wykochałaś, a teraz w swiat...

Biedny, biedny Daszek... mam nadzieję, że się jednak szybko odnajdzie, spuści łomot Jaśkowi i znów będą przyjaciółmi, heh...
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]