Ulla pisze:...
PS - nie wiedziałam, że obie Twoje dziewczynki pochodzą od Sylwki. Gdzieś mi to widać umknęło
.
Niezupełnie. Puma była na tymczasie u Ewy. Z nią była niezła akcja (Pumą nie Ewą
Moderator: Estraven
Ulla pisze:...
PS - nie wiedziałam, że obie Twoje dziewczynki pochodzą od Sylwki. Gdzieś mi to widać umknęło
.
Sylwka pisze:...Udało nam się ją złapać do transportera (weszła za jedzeniem) a potem to wszystko jest zasługą Ewy i Tomka (no i Gucia [']), którzy przyjechali i przejęli dziewuszkę.
.

Ulla pisze:Sylwka pisze:...Udało nam się ją złapać do transportera (weszła za jedzeniem) a potem to wszystko jest zasługą Ewy i Tomka (no i Gucia [']), którzy przyjechali i przejęli dziewuszkę.
O kurczę, to szok!![]()
.
W takim razie Puma i Gagunia są przyrodnimi siostrzyczkami, bo miały tę samą tymczasową Mamusię.
W sumie nie powinno mnie to dziwić, bo wszystkie kotki od Ewy są PRZEDUDNE!![]()
.

Białe skarpetki i brzuchalek, a do tego straszliwie gadatliwa! nanetka pisze:...Ale Pepsi przecież też ślicznaBiałe skarpetki i brzuchalek, a do tego straszliwie gadatliwa!
. Nie ma co do tego żadnych wątpliwości
, albo po prostu potrafi im znajdować dobre domki, gdzie pięknieją w oczach
.MaryLux pisze:Mam słoneczko, przysłać Wam?
Inka
Ulla pisze:A zresztą, przecież w ogóle nie ma brzydkich kotków, są co najwyżej zaniedbane i biedne.
kussad pisze:Czy znacie może kogoś kogo moglibyście polecić do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Na wątku Kielc ( Fiony i Gema) pojawił się taki problem - możliwe że jest ktoś chętny z Krakowa (kierunek na Wieliczkę) na kociaki.
nanetka pisze:Ulla pisze:A zresztą, przecież w ogóle nie ma brzydkich kotków, są co najwyżej zaniedbane i biedne.
No, niestety

kasia86 pisze:nanetka pisze:Ulla pisze:A zresztą, przecież w ogóle nie ma brzydkich kotków, są co najwyżej zaniedbane i biedne.
No, niestety
Ale i one są piękne, bo to przecież koty!

kasia86 pisze:nanetka pisze:Ulla pisze:A zresztą, przecież w ogóle nie ma brzydkich kotków, są co najwyżej zaniedbane i biedne.
No, niestety
Ale i one są piękne, bo to przecież koty!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 16 gości