Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 16:51 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

miauczy kotek pisze:elo ziomy,

mowie Wam, ze w koncu uda mi sie ten gigant, bo juz nerwowo nie wytrzymuje z ta swoja tymczasową Paniusią.
Wrocila w dobrym humorze i pierwsze co to mnie do tanca porwala. Jakis straszny absurd, bo lecial wlasnie kawalek "animal instict".

No i wszystkie koty uchachane, a najglosniej brechtal Rudziel.
Z innych kotów, to nie lubie jeszcze Berty i Baśki, to są te stałe mojej Paniusi, takie same podłe jak ona zresztą.

Lubie Placka, ale to cięzki przypadek, prawie jak ja. Był tymczasowy, ale że go nikt nie chciał, to został stałym. Ale z nim to się nikt nie liczy, nawet te srule i jest jeszcze większym pośmiewiskiem niż ja.
A ty nie lubisz noszenia 8O Ja lubię, ale mnie mało noszą bo mówią, że ciężki jestem... :oops:
Rudi przyciężki
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 11, 2009 16:55 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

nie lubię noszenia, podnoszenia, tańczenia i leżenia na kolanach, lubie tylko jak sie mnie po glowce glaszcze.
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Nie paź 11, 2009 17:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Ja tam lubię leżeć na kolankach, ale tylko, kiedy mnie na to najdzie ochota :twisted: Niestety, ten laluś i wazeliniarz Rudolf to by na kolanach stale leżał i się ładuje jak tylko Duży, Duża albo Babcia usiądą, więc co by się w łaski wkupić, to też się Dużemu na kolanka czasem wpakuję :oops: Duża ma za małe i się nie mieszczę, więc wybieram większa gabarytowo :mrgreen:

Kubuś, wklej zdjęcia ten swoje bandy, bo ona na wielce malowniczą wygląda :D

Duzi znowu walczyli cały weekend na mieszkaniu, co móc się w końcu do niego wprowadzić
i byliśmy cały weekend sami :( Przynajmniej się wyspałem :D Duża mnie wzięła wczoraj na kolanka i powiedziała do uszka, że groziła nam większa relokacja (to się je, wie ktoś?), niż tylko na nowe mieszkanie, a mianowicie istniało niebezpieczeństwo, że Duży miał przenieść się do Wawy, a my wraz z nim :strach: :strach: :strach: Ja, rodowity Pyrkot, Poznaniak z Łazarza do stolycy miałbym się przenieść 8O Zgroza :strach: Dużym też się to nie uśmiechało :crying: :crying: :crying: Na szczęście wygląda na to, że nie będzie to konieczne i zostajemy całą rodzinką w Poznaniu :mrgreen:

Duża mówi, że życie ja wykańcza, zupełnie nie wiem dlaczego, przecież ma nas :roll:

Mir zdumiony nieco

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Nie paź 11, 2009 17:18 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Duża von Focha pisze: Duża mówi, że życie ja wykańcza, zupełnie nie wiem dlaczego, przecież ma nas :roll:
Duzi to jacyś słabi są :roll: Potrzebują się wesprzeć na kocie :wink:
Rudi opoka
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie paź 11, 2009 17:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

ja się próbowałem dziś wesprzeć na dużym, ale jakoś dziwnie spał i spadłem z niego. ratowałem się wbijając mu pazurki w plecy i tylko dzięki temu się nie poobijałem :roll: duży coś potem maurdził, że chyba mu krew leci, no ale najważniejsze przecież, że nie spadłem prawda?
rysiek cudem uratowany
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie paź 11, 2009 17:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

He he ja Dużemu wczoraj myłem włosy a on marudził, że boli go 8O Coś takiego, ja się tak codziennie myję :roll:
Rudi czyścioch
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie paź 11, 2009 17:32 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Rudi mam jeszcze mały zapasik mleka:) To wpadnij do mnie:) Resztę towarzystwa też zapraszam.
Jak to myłeś włosy Dużemu ?
Luna
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie paź 11, 2009 18:21 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

No na głowie ;) Nie miał zbyt świeżych :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie paź 11, 2009 22:08 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Ale z szamponem mu myłeś? :conf:

Mir zaintrygowany

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pon paź 12, 2009 8:16 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Duża von Focha pisze:Ale z szamponem mu myłeś? :conf:

Mir zaintrygowany

Nie ;D Własnym jęzorkiem - sprawdzony sposób :wink:
Rudi stosujący tylko sprawdzone sposoby
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 12, 2009 13:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Duża von Focha pisze: (...) istniało niebezpieczeństwo, że Duży miał przenieść się do Wawy, a my wraz z nim :strach: :strach: :strach: Ja, rodowity Pyrkot, Poznaniak z Łazarza do stolycy miałbym się przenieść 8O Zgroza :strach: Dużym też się to nie uśmiechało :crying: :crying: :crying: Na szczęście wygląda na to, że nie będzie to konieczne i zostajemy całą rodzinką w Poznaniu :mrgreen:

Duża mówi, że życie ja wykańcza, zupełnie nie wiem dlaczego, przecież ma nas :roll:

Mir zdumiony nieco

Cześć jestem Neska i chciałam powiedzieć że w Wawie wcale nie jest tak źle, ja sie miesiąc temu przeprowadziłam az z Bielska-Białej i jest fajnie, mam kolanka na wyłącznośc i nawet przy jedzeniu mogę sobie wybrzydzać :mrgreen:
Neska zadowolona z życia

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon paź 12, 2009 13:41 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

Witaj Neska.
Ja co prawda to z Kielc pochodzę, ale już ponad rok w Poznaniu mieszkam i poznaniakiem się czuję.
A my poznaniacy to jakoś tak nie bardzo lubimy się przeprowadzać. Moja Duża coś wie na ten temat bo doradza przy nieruchomościach i jak ktoś się uprze na np. Piątkowo (dzielnica Poznania) to nie ma siły by go przekonać.
Niusiek znający się na poznaniakach.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 12, 2009 15:19 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

A ja jestem z Opolszczyzny :mrgreen: i też jest tu fajnie :mrgreen: i duzi nie planują żadnej przeprowadzki :dance:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 12, 2009 15:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

shira3 pisze:
MartaAgnieszka pisze:Dziś Duża jedzie do swojej mamy . Duży ma nocną służbę :( Spędzimy noc sami. Nie lubię tego . A by do jutra.
Luna

Luuunkaaaa, to może wpadnę wieczorkiem na mleczko? 8) Jak byś sie miała bać... :kotek:
Rudi opiekuńczy

Rudi 8O
jak się Miałka dowie, to Cię oskóruje 8O

Cyryl martwiący się o kumpla 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 12, 2009 16:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...niedługo przeprowadzka:):):)

będzie buba :mrgreen:
kluska złośliwa :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

[poprzednia][następna]