oprócz tego wcina ze smakiem karmę, teraz śpi pod kaloryferem
no i niekiedy bawi się z innymi kotami. coraz śmielej chodzi po mieszkaniu, robi się aktywniejszy
melduje także, że Fila pojechała do domu i to świetnego domku gdzie będzie kochana
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewaa6 pisze:Arnold noc spedzil w pokoju, spal grzecznie. Rano zjadl troche mokrego a nastepnie zazadal suchej karmy. Sucha wcina az milo patrzc. Z kuwety raczej nie korzysta, wybral sobie miejsce za wersalka, tam sie zalatwia niestety. Kooopale brzydkie, rzadkie, ale mysle, ze odrobaczenie pomoze no i ustalenie jednego rodzaju karmy tez.
on uwielbia sucha, probowal wyjesc karme Teodorowi, wiec nalozylam mu babycata i tu efekt:
co do moich kocurow to traktuja go raczej dobrze. szczegolnei lubi Bruna, chetnie siada kolo niego, albo spia nawet razem
Bardzo jestem zmarwiona, prawdopodobnie z adopcji wroci Herkules. Herkules poszedl do domu, ktory oddal nam Leona. Oddali Leona z powodu jego dzikosci, zalatwiania sie pod kanapa. Coc ciekawe dom, w ktorym teraz jest Leon bardzo jest szczesliwy - mowia, ze Leon dogadal sie z ich kotka, ladnie sie bawi, spi w lozku nawet, jest mily i grzeczny...W tej chwili sa nowe bardzo niepokojace informacje o Herkulesie. Ich zdaniem Herkules zalatwia sie czesto poza kuweta, siusia na posciel, na krzesla, wszedzie. Jezeli to sie nie zmieni to oddadza go. Poza tym dzis dopiero okazalo sie, ze Herkules ma jedna kuwete wspolna z ich kotem - starszym od niego, ze jest to kuweta zakryta, a uzywaja zwirku innego niz my. Wyslalam im informacje o tym, jakie sa najczestsze przyczyny zalatwiania sie poza kuweta, mowilam o koniecznosci osobnej kuwety, innego zwirku ale nie wiem, czy cos zmienia, bo chca chyba oddac mi kota. Najbardziej mnie zaniepkoila informacja, ze ktos poradzil im, aby kota karali. tak wiec polewaja Herkulesa woda po kazdorazowym zalatwieniu sie poza kuweta. Inna sprawa jest taka, ze nie ma zadnej prawidlowosci - w tym sensie, ze niekiedy zalatwia sie do kuwety, niekiedy poza. Dalam im rady, jestem z nimi w kontakcie, jak nic sie nie zmieni to kot wraca do mnie
BOENA pisze:Ewwa6-zaskakujące jest to,że już drugi kot u nich manifestuje,że coś jest w tym domu nie tak![]()
Jak oddadzą Herkulesa to znowu będą chcieć innego na wymianę?
BOENA pisze:Pianka-Arielka z pewnością też znajdzie domek![]()
Jak będziesz miała tel. o Ptysia poinformuj,że w schronisku są 2 piękne,podobne do Niego właśnie podrostki,a nóż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 373 gości