Panga odeszła za TM [']['][']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Szarka jedzie jednak do doktora Żaka w Rybniku. A na doczepkę z nią zamglona Szarotka.tak wyglądają jej oczka po przemyciu. To białe to nie ropa.
Formica pisze:Koteczki wróciły po konsultacji. Doktor Żak twierdzi, że w tym stanie już się nie da pomóc, trzeba czekać, aż kicia podrośnie i gałki usunąć.
oluszka pisze:
Mój kot ma na imię Buźka i tak jak już pisałam, ma 10 lat. Zawsze był kotem słabszej kondycji, odkąd sięgam pamięcią zawsze mu coś dolegało, mniej lub bardziej.
Na dzień dzisiejszy podaję mu ipakitine, cyclonamine, hepatil, no i Dicortinef do oczu. Do tego rutinoscorbin. Zdążył się już przyzwyczaić i wszystko pięknie łyka, nie wyrywa się zbytnio, bardzo jest grzeczny.
Co do oczu, no to lewe wygląda okropnie, jest granatowo-fioletowe, ostatnio coś tam zaczyna tak paskudnie szarzeć, słowem - fatalnie.
Prawe oko niby się z krwi oczyściło, natomiast został pośrodku skrzep, i w ogóle oko wydaje się jakieś zdeformowane w środku.
Kot zdecydowanie moim zdaniem nie widzi, wciąż włazi na ściany, meble itp.
Miałam mu zakraplać oczy atropiną, ale zreagował strasznym ślinotokiem, aż się krztusił, więc zgodnie z zaleceniem lekarza zrezygnowałam z dalszego zakraplania.
Cóż, powoli zaczynamy się oboje, jak myślę, i on i ja, do tego, że będziemy musieli z tą jego ślepotą żyć...
dokota pisze:Koteczek ciągle czeka na swój wymarzony domek, czuje się dobrze, jest wesoły, już po odrobaczeniu i szczepieniu. Najprawdopodobniej czeka go jeszcze wysoka amputacja tylnej łapki, ale zobaczy się jak podrośnie. Zresztą rośnie bardzo szybko, niektórzy nawet nie zauważają jego "braków". Jednak mimo, że rozwija się świetnie, to szukamy domku niewychodzącego, niespecjalnie zakoconego (1-2 koty).
Marcelek z Płocka pozdrawia wszystkich interesujących się jego losem
ewick pisze:Niedawno byłam w lecznicy i mam super wieści!!!!!
Oba koteczki znalazły domki, oby były kochające i potrafiące zadbać o kocie oczka!!!!
alessandra pisze:a pamietacie Jacka i Agatke , kotki z lecznicy?ewick pisze:Niedawno byłam w lecznicy i mam super wieści!!!!!
Oba koteczki znalazły domki, oby były kochające i potrafiące zadbać o kocie oczka!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, smoki1960 i 133 gości