Dzień dobry
I wiem... maluszek cierpiał na niewydolność wchłania chłonki i niewydolność sercowo-naczyniową. To doprowadziło malucha do śmierci. Gdyby nie doprowadziło w tym momencie, rozwijał by się chłoniak - nowotwór złosliwy który i tak szybko by Łatka uśmiercił...
Być może nie powtórzyłam wszystkiego dokładnie ale gdy pani doktor czytała mi to wszystko, przez moją głowę galopowały myśli czy mogłam go uratować, jakiś masaż serca, oklepanie płuc, coś, co by mu przywróciło krążenie, i nie mogłam się za bardzo na słuchaniu skupić.
Ocena - choroba którą maluch miał "sam z siebie", nic zakaźnego, nic, co by mogło w jakikolwiek sposób zagrozić Szarutkowi czy moim kotom. Po prostu Łaciatek miał pecha

a ja razem z nim.
Drapaczek jest naprawdę fajny, choć jest też troszkę niemiłą niespodzianką.
Nie zamawiałam drapaka z Amarkatu bo nie chciałam Chińskiej produkcji, a tu masz, drapak z zooplusa jest "made in China"... w sumie dobrze mi tak, niby na jakiej podstawie przypuszczałam że będzie produkcji niemieckiej?

Jest mało stabilny, wymaga przynajmniej dwukrotnego podwiązania w "miejscach strategicznych" no i siedziska są obite pluszem tylko z wierzchu, od spodu jest "goła dykta" co naprawdę psuje ogólnie dobre wizualne wrażenie drapaka.
To też nie wynikało ze zdjęć.
Jakby nie było - drapak stoi i Maluch bawi się na nim bardzo fajnie. Wyobrażam sobie jakby się bawiły razem z Łatkiem..
Misia i Tygrysek raczej wolą leżeć na wysokich półkach i oglądać to, co się dzieje za oknem. Będzie naprawdę fajnie zimą jak już zacznę karmić ptaki

taki bezkrwawy animal planet dla kotów..
Feluś i Okruszek nadal
nie zauważyły drapaka...

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!