zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 14:19 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Drogie Panie!
Po konsultacji ze znajomym na studiach weterynaryjnych doszłam do wniosku, że jeszcze poczekam, będąc w kontakcie oczywiście z Wami. Nie wszystkie wiecie, ale jestem ciężko chora i po zabiegach (ogólnie nie wychodząca). Uczę się także w domu w trybie indywidualnym. Dlatego poczekam jeszcze, bo być może jakimś maluszkom bez mamy, 2-4 tygodniowym będzie potrzebny taki domek od razu z adopcją i pieniążkami na wykarmienie, odrobaczenie i ew. odpchlenie, badania. Dam sobie w takim razie jeszcze troszkę czasu, a Wy jak będziecie znały kogoś, kto będzie potrzebował oddać takie maluchy- piszcie do mnie od razu. Rzadko jestem pod telefonem, ale zostawiam numer: 605-137-378, lepiej zostawiać sms'y, będę oddzwaniać. Napisałam też do Agapeanimali oraz hondy11 (bo jesteśmy z tego samego miasta)- jeśli tu nic się nie da załatwić to liczę na Was.
Pozdrawiam i dziękuję Wam za okazane dobro. :)
Obrazek

Missing

Od: Czw paź 08, 2009 12:20

Post » Pt paź 09, 2009 15:39 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Szkoda, bo naszą piątkę za 6 dni czeka schronisko :(
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt paź 09, 2009 19:52 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Nieaktualne. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, już niedługo zostanę "mamą" ostródzkiej Magii i być może także Filipka. Przez moje niedopatrzenie mogłabym przepuścić tak cudowne maleństwa.
Obrazek

Missing

Od: Czw paź 08, 2009 12:20

Post » Sob paź 10, 2009 0:39 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Missing pisze:Nieaktualne. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, już niedługo zostanę "mamą" ostródzkiej Magii i być może także Filipka. Przez moje niedopatrzenie mogłabym przepuścić tak cudowne maleństwa.

:ok:
Kolejne szczęśliwe kociaki w nowym cudownym domku :) :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 10, 2009 19:47 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Missing pisze:Nieaktualne. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, już niedługo zostanę "mamą" ostródzkiej Magii i być może także Filipka. Przez moje niedopatrzenie mogłabym przepuścić tak cudowne maleństwa.

Wiesz Missing od wczoraj (jak zobaczyłam ostatni wpis vegi29) myślałam o tym co napisała i przy okazji naszej rozmowy, do której nie doszło chciałam wrócić do sytuacji tych maluszków.
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się adopcję tych kociaków :D :D :D . Może kiedyś będę miała okazję zobaczyć je na żywo :mrgreen: .

Vega29 wkleiłam wczoraj banerek Shy i mocno trzymam za niego kciuki :ok: :ok: :ok:

Śliczności z Ostródy :1luvu:

Obrazek

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro paź 14, 2009 11:52 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

honda11 pisze:

Wiesz Missing od wczoraj (jak zobaczyłam ostatni wpis vegi29) myślałam o tym co napisała i przy okazji naszej rozmowy, do której nie doszło chciałam wrócić do sytuacji tych maluszków.
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się adopcję tych kociaków :D :D :D . Może kiedyś będę miała okazję zobaczyć je na żywo :mrgreen: .

Vega29 wkleiłam wczoraj banerek Shy i mocno trzymam za niego kciuki :ok: :ok: :ok:

Śliczności z Ostródy :1luvu:

Obrazek

Shy dziękuje za promocję :)

Honda11 dasz radę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną dla naszych maluchów u Missing?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro paź 14, 2009 12:34 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

Wizytę złożę, czekam tylko na odzew Missing :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro paź 14, 2009 13:04 Re: zaadoptuję (najchętniej) maluchy- Leszno

a ja przy tej okazji życzę dużo zdrowia dzielnej Missing!
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

[poprzednia]