Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:a czemu na Nowom Zelandieu??
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:a czemu na Nowom Zelandieu??
bo dalej się nie da
Malati pisze:Inga jakby tak było to ja bym dorzuciła do K&M A i jako ten no wynalazca uciekłabym z Tobą. Kupiłabyś mi bilecik, jeden, malutki tylko w jedną stronę!
magicmada pisze:Na pewno ma nosawicę pląsająco pełzającą.
Malati pisze:a poza tym moja ma to już kompletnie zwariowała. Jak Ancymon biegał jakby mu się wszystkie zaworki w głowie odkręciły to mówiła, że zwariował i muszę coś zrobić bo wbieganie na pełnej parze na parapet, polowanie na żaluzję i w tych samych 10 sekundach włażenie do doniczki, to powiedziała, że tp trochę za dużo... a teraz jak śpi to mówi, że On nic nie robi.
Malati pisze: a poza tym moja ma to już kompletnie zwariowała. Jak Ancymon biegał jakby mu się wszystkie zaworki w głowie odkręciły to mówiła, że zwariował i muszę coś zrobić bo wbieganie na pełnej parze na parapet, polowanie na żaluzję i w tych samych 10 sekundach włażenie do doniczki, to powiedziała, że tp trochę za dużo... a teraz jak śpi to mówi, że On nic nie robi.
Malati pisze:Inga ja chcę żeby biegał, skakał, gryzł, przytulał się, miział, mruczał. No przecież mam bardzo jasne oczekiwaniaHehehe nie no akceptuję Go jakim jest, a że mógłby być taki trochę no sama wiesz... bardziej cywilizowany.
Malati pisze:I wiecie co? Na zimę chyba mu pufki rosną*
Nie, nie, nie to że waży ponad 5 kilo nie oznacza, że jest gruby!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości