[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 21:57 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

mnie Agacik, bo mimo wszystko Piasta to i "moja ośka", i często tam bywam :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro paź 07, 2009 22:08 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Szkoda kica, będziemy się rozglądać.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Śro paź 07, 2009 22:12 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Krecio urządził sobie nocne harce - szaleje jakby opętany lub z torpedą w dooopce :mrgreen:
no nie poznaję kota no! :ryk:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 07, 2009 22:21 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Dzięki dziewczyny! :1luvu:

Spróbujemy z dziewczynami przycisnąć panienkę, żeby powiedziała konkretnie na jakiej ulicy.
Szkoda go strasznie, bo on pałetał się przy dworcu w Radomiu, już miało być dobrze, a tymczasem nawet 2 miesiecy nie nacieszył się domem :cry: I wściekłe jesteśmy, bo $^$%&^^ nawet nie raczyła się odezwać (co przecież jest w umowie adopcyjnej!) i poinformować nas o tym fakcie miesiac temu.

Ma takie chrakterystyczne po dwie czarne krechy od oczu, jedną a la chińczyk, a drugą niżej.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro paź 07, 2009 23:04 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:Po południu PRAWIE sprzedaliśmy Kinię :D Ech, Ula pewnie to piękniej by opisała. W każym razie miejsce Kini zajęła Nona z Niewodnicy i wszyscy szczęśliwi :D
Kpij sobie, kpij :D
Jak miałam zostawić kotkę, która uciekła z rąk i schowała się w kuchennej szafce? Siedziałaby tam pewnie biedulka ze 2 tygodnie. A Nona wyszła z transporterka, podniosła ogon i poszła na zwiedzanie nowego domu.
No dobra przyznam się - pojechałam tam tak przygotowana, że Kinia nie miała szans na zostanie. Uzbroiłam się w laptopa z blueconnectem z zamiarem pokazania zdjęć innych futer. A Agata mnie dzielnie wspierała w tym, żeby Kinia wróciła na stare śmieci. Poza tym musiałam robić niezłe odpychające wrażenie, bo Pan stwierdził (mam nadzieję, że żartem), że już Kini nie chce, bo ja mu jej żałuję :lol:
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Czw paź 08, 2009 8:10 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

1969ak pisze:No dobra przyznam się - pojechałam tam tak przygotowana, że Kinia nie miała szans na zostanie. Uzbroiłam się w laptopa z blueconnectem z zamiarem pokazania zdjęć innych futer. A Agata mnie dzielnie wspierała w tym, żeby Kinia wróciła na stare śmieci. Poza tym musiałam robić niezłe odpychające wrażenie, bo Pan stwierdził (mam nadzieję, że żartem), że już Kini nie chce, bo ja mu jej żałuję :lol:

NO...wspierałam, wspierałam. Co miałam robić? Jak "matce" Kini trzęsły się ręce, panika w oczach włos w nieładzie byle tylko dziecka za szafką nie zostawić 8) Państwo pewnie by i tego potwora ugłaskali, choć mogłoby być i tak, że za 2 tygodnie doszliby do wniosku, że skoro nie wyszła to może coś jest z nią nie tak ??? :roll:
W każdym razie zajmowałam się głownie ugłaskiwaniem państwa, choć i tak podejrzewam, ze po naszym wyjeździe na czole kręcili znaczące kółeczka :twisted:

lusesita pisze:Krecio urządził sobie nocne harce - szaleje jakby opętany lub z torpedą w dooopce :mrgreen:

Naprawdę?? 8O Ktoś z rodziny Krecików szaleje? NO niemożliwe no...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw paź 08, 2009 8:24 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:
lusesita pisze:Krecio urządził sobie nocne harce - szaleje jakby opętany lub z torpedą w dooopce :mrgreen:

Naprawdę?? 8O Ktoś z rodziny Krecików szaleje? NO niemożliwe no...

proszę mi się nie nabijać ze mnie :twisted:
wcześniej tak nie szalał, jedynie z uporem maniaka mordował swoją myszkę :D zresztą, myszka już ma o jedno życie mniej :mrgreen:
teraz Krecinek odnalazł swoje drugie ulubione miejsce - szafa w przedpokoju i jej zawartość :mrgreen:
aha, i nauczył się wskakiwać na nasz całkiem wysoki stół w kuchni używając do tego nogi od stołu zrobionej a la drapak - zuch chłopak!! jestem z niego dumna!! :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw paź 08, 2009 10:03 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Malutki tygrysek z Ryskiej nazwany przez nas Trolik jest nadzwyczaj kochanym kiciuniem. Chociaż przyznaję się, że poprzedniej nocy miałam ochotę go udusić :twisted: Darł się bez przerwy przez trzy noce z rzędu i siłę miał - a taki zamorzony. Od wczoraj kiciuś zaczął zmieniać swoje zachowanie, uspokoił się , czasami tylko popiszczy. No i ostatnia noc spokojniejsza. UFF co za ulga, kila razy wstawał na małe przechadzi i jedzonko ale nie wrzeszczał.Je samodzielnie bardzo ładnie, korzysta z kuwetki, nie szaleje jeszcze jak mały kociak , tylko siada w przedpokoju i obserwuje domowników, nikogo sie nie boi. Kotek oswojony zupełnie.
Istny kochany cudaczek :1luvu:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw paź 08, 2009 10:11 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

MalgorzataJ pisze:Malutki tygrysek z Ryskiej nazwany przez nas Trolik jest nadzwyczaj kochanym kiciuniem. Chociaż przyznaję się, że poprzedniej nocy miałam ochotę go udusić :twisted: Darł się bez przerwy przez trzy noce z rzędu i siłę miał - a taki zamorzony. Od wczoraj kiciuś zaczął zmieniać swoje zachowanie, uspokoił się , czasami tylko popiszczy. No i ostatnia noc spokojniejsza. UFF co za ulga, kila razy wstawał na małe przechadzi i jedzonko ale nie wrzeszczał.Je samodzielnie bardzo ładnie, korzysta z kuwetki, nie szaleje jeszcze jak mały kociak , tylko siada w przedpokoju i obserwuje domowników, nikogo sie nie boi. Kotek oswojony zupełnie.
Istny kochany cudaczek :1luvu:

normalnie trzeci kot rezydent :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 08, 2009 10:28 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:
1969ak pisze:No dobra przyznam się - pojechałam tam tak przygotowana, że Kinia nie miała szans na zostanie. Uzbroiłam się w laptopa z blueconnectem z zamiarem pokazania zdjęć innych futer. A Agata mnie dzielnie wspierała w tym, żeby Kinia wróciła na stare śmieci. Poza tym musiałam robić niezłe odpychające wrażenie, bo Pan stwierdził (mam nadzieję, że żartem), że już Kini nie chce, bo ja mu jej żałuję :lol:

NO...wspierałam, wspierałam. Co miałam robić? Jak "matce" Kini trzęsły się ręce, panika w oczach włos w nieładzie byle tylko dziecka za szafką nie zostawić 8) Państwo pewnie by i tego potwora ugłaskali, choć mogłoby być i tak, że za 2 tygodnie doszliby do wniosku, że skoro nie wyszła to może coś jest z nią nie tak ??? :roll:
W każdym razie zajmowałam się głownie ugłaskiwaniem państwa, choć i tak podejrzewam, ze po naszym wyjeździe na czole kręcili znaczące kółeczka :twisted:
Nie włos w nieładzie tylko najnowsza moda :lol:
A państwo na koniec stwierdzili, że Nona jest lepsza. To nie stukają się w czoło tylko chwalą, że tak dobrze się postarałyśmy. :D
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Czw paź 08, 2009 10:30 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Basica - nie prorokuj..... :lol:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw paź 08, 2009 11:08 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Zapisy na dyżury aktualizacja :)
SOBOTA, 10.10
10-13.30 - ja, Jania, Luspa,Izabela 7272
13.30-17 - ja, Iza dorotak, Ania i Krzyś

NIEDZIELA, 11.10
10-13 - lusesita, Basica
13-16- Kassja, Bakteria, Luspa

Może jeszcze ktoś na niedzielę rano???
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw paź 08, 2009 11:43 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:Aleirpan- szczęście w nieszczęściu - na tym osiedlu jest nas sporo - ja, Jania, Luspa, Melba, Szałwia (czy kogoś zignorowałam???)
i kilka zaprzyjaźnionych karmicielek. Tylko osiedle ogromne :(

Noo...ja mieszkam "po sąsiedzku", bo na Mickiewicza. Też będę się rozglądać.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw paź 08, 2009 17:56 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

aga&2 pisze:
Może jeszcze ktoś na niedzielę rano???

Ja 8) Niedzielę już sobie zarezerwowałam na wystawę, więc mogę przyjść na cały dzień.

Dzisiaj ulotki trafiły do zoologicznego na Malmeda, Sienkiewicza, apteki i dentysty na Sienkiewicza, bloków przy Sienkiewicza i Starobojarskiej. Spłoszył mnie deszcz, ale jutro więcej się rozniesie. Zatrudnię jeszcze znajomych to na swoich osiedlach rozniosą. A mama wyłoży u siebie w pracy w DSKa i rozda studentom :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw paź 08, 2009 19:28 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Poczytajcie co MarLux dzis napisała :

Zmrok już zapadł gęsty
na kocich ulicach
z wiatrem leci anioł
przyklęka w piwnicach

Deszcze płyną falą
straszą innych ludzi
lecz kocich aniołów
ich szarość nie zbrudzi
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

[poprzednia][następna]