Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2009 9:10 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Kochane i śliczne maleństwa.
Podrzucam wątek i obiecuję częściej zaglądać.

Popytam znajomych, być może ktoś się zainteresuje :)

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Nie paź 04, 2009 10:48 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Anuuusia pisze:Kochane i śliczne maleństwa.
Podrzucam wątek i obiecuję częściej zaglądać.

Popytam znajomych, być może ktoś się zainteresuje :)

Zaglądaj jak najczęściej i pytaj znajomych :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie paź 04, 2009 12:31 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 04, 2009 18:46 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

i jeszcze raz
:!:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 04, 2009 19:37 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Agnieszka własnie dałam z dziesiatke ogłoszeń na twoje stado.linkow dawac nie bede-musisz mi uwierzyć :wink: Wiecej dzis nie dam rady.
Trzymamy teraz zbiorcze kciuki za rozsadne telefony!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 05, 2009 7:58 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

z ranka przypomnimy sie o kotach!
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 05, 2009 12:42 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:Agnieszka własnie dałam z dziesiatke ogłoszeń na twoje stado.linkow dawac nie bede-musisz mi uwierzyć :wink: Wiecej dzis nie dam rady.

Asia, dziękuję Ci bardzo i czekam teraz na tych fajnych ludzi dzwoniących. :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Pon paź 05, 2009 12:53 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

a ja mam nowego gościa (praktycznie już lokatora) w ogrodku
viewtopic.php?f=13&t=101167

proszę zajrzyjcie na jego wątek, to mały czarnulek jest 8)
Obrazek

Agneska

Post » Pon paź 05, 2009 14:08 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Agneska pisze:
ASK@ pisze:Agnieszka własnie dałam z dziesiatke ogłoszeń na twoje stado.linkow dawac nie bede-musisz mi uwierzyć :wink: Wiecej dzis nie dam rady.

Asia, dziękuję Ci bardzo i czekam teraz na tych fajnych ludzi dzwoniących. :ok:

to jest nas dwie czekajace. O Wiki byly dwa telefony i cisza.Jeszcze wczoraj wet mi stwierdzil,co to za roznica gdzie ida koty.A niech nie sterylizuja -ich sprawa.Bo o sterylke poszlo.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 05, 2009 19:36 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:Jeszcze wczoraj wet mi stwierdzil,co to za roznica gdzie ida koty.A niech nie sterylizuja -ich sprawa.Bo o sterylke poszlo.

Ręce opadają :(
Obrazek

hanelka

Post » Pon paź 05, 2009 20:13 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

no wlasnie opadaja az do samej ziemi.Jesli wet tak mowi to jak maja sluchac nas potencjalne domki?
E tam,mowic sie nie chce!

Dzis obcinalysmy pazurki kotom.To co Wiki wyprawiala to horror i komedia w jednym. Tak darla ryja, ze Daszek rzucil sie w jej obronie na Danke.Wyrzucony za drzwi, taranowal je,podskakiwal, rozplaszczal pysio o szybke by zobaczyc co robimy,pogonil Pikusia, napyskowal TZ,przebiegl kilka kilometrow w przedpokoju....no jednym slowem wujcio obronca.
No..horror i komedia-jak pisalam na wstepie.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 05, 2009 20:33 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Kochany wujcio :1luvu:
Jestem jego i Jaśka coraz bardziej zagorzałą fanką
daj mi linka do wątku Wiki, bo to w Twoim podpisie to fotki, a do poczytanie nie umiem, gapa jedna, znaleźć
Obrazek

hanelka

Post » Wto paź 06, 2009 7:47 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jasio super wyglada w tej umywalce :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 06, 2009 7:50 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

wlasnie troszke nadrabiam zaleglosci... widze, Ask@, ze masz nowa tymczaske... ale swietna ta Wiki :1luvu: :1luvu: :1luvu: szylkretki sa niesamowite - moge prosic o link do watku?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 06, 2009 10:30 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

tillibulek pisze:wlasnie troszke nadrabiam zaleglosci... widze, Ask@, ze masz nowa tymczaske... ale swietna ta Wiki :1luvu: :1luvu: :1luvu: szylkretki sa niesamowite - moge prosic o link do watku?

Tillibulku nie zakładałam jej watku, bo nie miałabym kiedy go prowadzic. Ale Wiki ma towarzyszke Fibi od zeszłej,zeszłej :wink: soboty. Jeszcze boi sie i ucieka.Ale moej nachale pracuja nad nia. Czasem własnie zbyt nachalnie :mrgreen: Za to w jedzeniu do wujcia Daszka podobna. Nawet jemu nie ustapi jak w miche zaglada.A potem tocza sie oba brzuchacze .Jedno na wersalke,drugie do wersalki.

Jasio to jak leci z radoscia do malych to jakby przeciag jakis albo tornado. Ostatnio jak bawil sie z Wiki to ja tak przezucil,ze TZ w locie probowal ja zlapac.Ale mu sie dostalo.A biedak siedzial, w oczy sie gapil i gruchal. Musi napyskowal TZ.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]