Katy pisze:A może ktoś ma starą komórkę (w sensie telefon) ? Można kupić zestaw startowy - samą kartę
mam w Idei sporo "punktów" do wymiany na czas połączeń, więc gdyby się okazało że Idea ma tam zasięg ?.
zdjęcia się otwierają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:A może ktoś ma starą komórkę (w sensie telefon) ? Można kupić zestaw startowy - samą kartę
Ada pisze: kto zwrocil uwage na P.Marte całego forumtak czy inaczej trzeba zrobic jakis plan
Magdalena pisze:Ada pisze: kto zwrocil uwage na P.Marte całego forumtak czy inaczej trzeba zrobic jakis plan
to nie ja...to Kasia alarmowała na grupie zwierzaki dwa lata temu, przypadkowo okazało się, że to rodzinna wieś mojego TŻ
a plan potrzebny bardzo. Ale muszę powiedzieć, że ofiarność forumowiczów zwala z nóg. Przecież tu nie tylko Marta dostaje pomoc...jesteście wspaniali.
Katy pisze:Magdaleno, a kiedy teraz będziesz jechać?
Katy pisze:Nie, tak pytam tylko... ja albo wysle te leki, a jak nie dam rady wysłać, to podrzucę Tobie.
Magdalena pisze:Żeby zadzwonić musi wyjść kawałek od domu-raz siedziała przy drodze prowadzącej do domu sąsiada(bo tam miała zasięg) i rozmawiał przez telefon a sąsiadpoprostu przeszedł jej po nogach-podeptał ją. Chyba zniechęciła się do komórki. Jej sąsiedzi to osobny rozdział, ostatnio uszkodzili jej przykrycie studni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1401 gości