weatherwax pisze:Przestały mi w ogóle przychodzić powiadomienia z forum. Ta stara wersja działała jakoś lepiej...
Jak Pumci wyniki? Pozdrawiam wszystkie kotki i ich dużych

Wyniki Pumci będą w nadchodzącym tygodniu.
Pumcia jest taka radosna i pełna energii (wczoraj nad ranem, biegając z Kropcią, skoczyła mi na brzuch z odbiciem do dalszej gonitwy - super przeżycie

),że mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i uda się coś zaradzić na te dziąsełka.
A tak w ogóle to jestem wykończona nerwowo
We wtorek miną 4 tygodnie remontowania tarasów.
Ciągle mamy w ogródku tak:
Kotom się to nawet podoba - deski, kartony, śmieci itp.itd.
http://mkbg1.fotosik.pl/albumy/696654.htmlMój róg mieszkania, który ma być naprawiany, wciąż wygląda tak:

Administrator prawie się na mnie obraził, gdy drugi raz upewniałam się, czy na pewno ta naprawa została zlecona. Tymczasem wlaściciel firmy remontowej, która zaczęła te remonty jeszcze na początku lipca, całkiem zapomnial o tym i dopiero rozmowa telefoniczna ze mną przypomniała mu, że: "ach! rzeczywiście pan Piotr coś o tym mówił!"
W tym tygodniu ma być prawie zima, a oni jeszcze nie położyli płytek na tarasach, więc ciekawe kiedy zrobią ten mój róg. Może będą czekać na powrót jesieni

Niemniej właściciel firmy obiecał mi, że to zrobią i że zrobią mi także podesty pod oknami - zobowiązałam się, że pokryję wszystkie koszty, także ewentualną nadwyżkę ponad budżet wspólnoty przy naprawie rogu
Więc może jednak moje podesty będą kiedyś wyglądać inaczej niż tak, jak teraz, po remoncie tarasów

:

Dziękujemy za pozdrowienia