CK ZUCHY(22!)-potrzebujemy wsparcia przy ogłoszeniach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie paź 04, 2009 21:53 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Adria pisze:moze ty jasnowidz 8O z bielska do kraka nie daljeko 8)
- patrz, no! człek w odmiennych stanach świadomości różne rzeczy widuje :twisted:

Jądra suszone, marynowane, w panierce... a ten, no - z samiczkami co? Kolczyki? :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie paź 04, 2009 21:56 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze:Jądra suszone, marynowane, w panierce... a ten, no - z samiczkami co? Kolczyki? :twisted:

zawieszka. Ostatnio bardzo modne na ksztalt Y.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie paź 04, 2009 21:58 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

O, to tylko szybki myk na 1. stronę i można przeliczać, ile tego "towaru" da się opchnąć na allegro ;)

I jeszcze pozwolę sobie przekleić informacje o Kiwi i częściowo Spoxiku :twisted:

ryśka pisze:Po pyrantelum super-kupa jest w kuwecie, o dziwo żadnego rozwolnienia. Oczywiście wszystko się może zdarzyć jeszcze ;) ale póki co jest rewelacyjnie. Kiwi jest po prostu kotkiem niekłopotliwym :)
Mieszka sobie w klateczce króliczej, którą mamy pożyczoną od Berni, przytula się do cieplutkiej butelki i bawi się papierkami (myszki też ma, ale są zabierane przez Spoksia, który wkłada łapkę przez kratki i wyciąga małej co fajniejsze zabawki).

ryśka pisze:W ramach rekompensaty dostała wielką, wielką myszkę, której się nie da przecisnąć przez kratki :lol: Spoksiu siedzi przed klatką i nie może się nadziwić, a mała się siłuje z myszką, którą może kopać jednocześnie wszystkimi łapkami.

ryśka pisze:O-ho! zaczynamy się awanturować, że w klatce nam się nudzi :D i że namoczony hillsik w sosie convalescens to niezbyt dobre jedzonko, sam convalescens jest zdecydowanie lepsiejszy.

EwKo

Post » Nie paź 04, 2009 22:14 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

aassiiaa pisze:
Granula pisze:
aassiiaa pisze:8O Bruno przyszedl sie polozyc obok mnie

czy masz na myśli tego samego Bruno, co ja 8O 8O 8O

Noooooooo i ruszylam reka i nie zwial 8O

łoszzzzz matyjo 8O koniec świata się zbliża 8O 8O 8O
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Nie paź 04, 2009 22:19 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Adria pisze:Granula,
Karmi cały czas czeka. Dzwonia o niego ludzie ale wiekszość odpada w przedbiegach :?
Problem z nim jest w tej chwili taki, ze ma problemy skórne. Miał na ciele wiele strupków a teraz sa to łyse placki. Moze to być spowodowane tym, ze był najmłodszy, najmniejszy i inni się na nim wyżywali, albo jakaś choroba skórna. Jutro jedziemy do weta. Taki wypłosz z niego troche. Napewno szukam dla niego domu, gdzie jest inny kot lub gdzie człowiek bedzie mial dla niego dużo czasu.
Karmiś to kot, który albo musi być przytulony do innego kota, albo musi siedzieć na człowieku...preferuje ramiona, jak papuga 8) Chyba niedługo garbu przez niego dostanę :wink:

Z domku wspólnego dla Wareczki i Beera-syjamopodobnego bardzo sie ciesze, bo juz miala dosyc glupich tel. i rozmow w stylu, ze kot kastrowany to bezwartosciowy.....wrrr :evil:

no to czekam na Twój numer telefonu :mrgreen: co by moja teściowina mogła sobie z Tobą pogadać

jej się Karmi właśnie dlatego spodobał, że jest taki wypłoszowaty i ma wielgachne uszyska :lol:

ich kocur Smeagol lubi być na rękach noszony, ale waży 7 kilo, więc rzadko go ktoś przewozi na sobie - a jak będzie miał taką wypłoszowatą konkurencję, to już całkiem będzie musiał o tym zapomnieć :lol:

7 kilo ale strachajło przeokropne - mała Asteria go od miski jednym prychnięciem odpędziła :lol:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Nie paź 04, 2009 22:29 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Jak dobrze pójdzie, to Smeagol Karmisia przerobi na Ssskarmisia :mrgreen:
Obrazek

EwKo

Post » Pon paź 05, 2009 6:38 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze:Jak dobrze pójdzie, to Smeagol Karmisia przerobi na Ssskarmisia :mrgreen:
Obrazek

Smeagol nazywany jest na co dzień tłuściochem - zupełnie nie wiem dlaczego :twisted:
więc jak dobrze pójdzie, to przerobi Karmisia na wielgachnego wypłocha :lol:
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pon paź 05, 2009 7:28 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

No to ja potrzymam za przeprowadzkę Karmisia :ok:

Irenka będzie miała dom :D Zamieszka w Bełchatowie, prawdopodobnie w przyszłą sobotę. Pani podjedzie po nią do Katowic pociągiem, więc spotkamy się "w drodze". Słysząc pytania: a co ona jada? i jaki jest jej stan zdrowia? byłam ZACHWYCONA! Już tak dawno żaden dobry dom dla kota do mnie nie zadzwonił, że w pierwszym momencie nie mogłam uwierzyć, że to się dzieje NAPRAWDĘ ;)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon paź 05, 2009 8:27 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

No to mocne kciuki za obie przeprowadzki! :ok:

Kurczę, obie trzy! 8O
Piwny duecik, Karmiś i Irenka :ok: :ok: :ok:

(Że tak pani nie zapytała o duchową strawę Irenki, np. o - bagatelka -ostatnią lekturę :twisted:)

EwKo

Post » Pon paź 05, 2009 11:36 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Tyle dobrych wieści :D Super :dance:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pon paź 05, 2009 14:12 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Adria pisze:
EwKo pisze:A ja melduję, że mylę Carmen z Irenką :evil:

Przed chwilą skonstatowałam z pewnym zdziwieniem, że przeprowadziłam Irka i Irenkę od ryśki do aassii 8O Poprawiłam, ale...
Jutro przeczytam jeszcze raz, bo już mi się wsio tenteguje :roll:

moze ty jasnowidz 8O z bielska do kraka nie daljeko 8)

:evil:
Irenka idzie do domu :piwa:
Na szczescie nie mojego :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon paź 05, 2009 15:35 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

za adopcje Irenki :ok: i żeby całej reszcie footerek też się udało :ok: :ok:

Granula,
podaje mój nr. tel. 602-680-250 :)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon paź 05, 2009 19:04 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Adria pisze:za adopcje Irenki :ok: i żeby całej reszcie footerek też się udało :ok: :ok:

Granula,
podaje mój nr. tel. 602-680-250 :)

Moja teściowa dzwoniła kilka razy - ale coś nie miała szczęścia się dodzwonić :twisted:

A jak tam Karmiś po wizycie u weta? Mam nadzieję, że wszystko ok. :kotek:

Moja teściowa się normalnie tak napaliła, żeby drugiego kociaka do domu przynieść, że jestem w szoku :lol:
tak strasznie by chciała, żeby Smeagol już miał się z kim bawić, że nie wiem, czy wytrzyma i doczeka się Karmisia 8O
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pon paź 05, 2009 19:12 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Może podpowiedz jej, żeby nacieszyła się ostatnimi dniami, kiedy to ma wolne ramiona :lol:

EwKo

Post » Wto paź 06, 2009 9:42 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

aassiiaa pisze:Na szczescie nie mojego :twisted:

a moze tak choc symboliczny zal, he? :twisted:

Kociakom gratulujemy domu :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

[poprzednia][następna]