- patrz, no! człek w odmiennych stanach świadomości różne rzeczy widujeAdria pisze:moze ty jasnowidzz bielska do kraka nie daljeko

Jądra suszone, marynowane, w panierce... a ten, no - z samiczkami co? Kolczyki?

- patrz, no! człek w odmiennych stanach świadomości różne rzeczy widujeAdria pisze:moze ty jasnowidzz bielska do kraka nie daljeko
EwKo pisze:Jądra suszone, marynowane, w panierce... a ten, no - z samiczkami co? Kolczyki?
ryśka pisze:Po pyrantelum super-kupa jest w kuwecie, o dziwo żadnego rozwolnienia. Oczywiście wszystko się może zdarzyć jeszczeale póki co jest rewelacyjnie. Kiwi jest po prostu kotkiem niekłopotliwym
Mieszka sobie w klateczce króliczej, którą mamy pożyczoną od Berni, przytula się do cieplutkiej butelki i bawi się papierkami (myszki też ma, ale są zabierane przez Spoksia, który wkłada łapkę przez kratki i wyciąga małej co fajniejsze zabawki).
ryśka pisze:W ramach rekompensaty dostała wielką, wielką myszkę, której się nie da przecisnąć przez kratkiSpoksiu siedzi przed klatką i nie może się nadziwić, a mała się siłuje z myszką, którą może kopać jednocześnie wszystkimi łapkami.
ryśka pisze:O-ho! zaczynamy się awanturować, że w klatce nam się nudzii że namoczony hillsik w sosie convalescens to niezbyt dobre jedzonko, sam convalescens jest zdecydowanie lepsiejszy.
aassiiaa pisze:Granula pisze:aassiiaa pisze:8O Bruno przyszedl sie polozyc obok mnie
czy masz na myśli tego samego Bruno, co ja![]()
![]()
Noooooooo i ruszylam reka i nie zwial
Adria pisze:Granula,
Karmi cały czas czeka. Dzwonia o niego ludzie ale wiekszość odpada w przedbiegach![]()
Problem z nim jest w tej chwili taki, ze ma problemy skórne. Miał na ciele wiele strupków a teraz sa to łyse placki. Moze to być spowodowane tym, ze był najmłodszy, najmniejszy i inni się na nim wyżywali, albo jakaś choroba skórna. Jutro jedziemy do weta. Taki wypłosz z niego troche. Napewno szukam dla niego domu, gdzie jest inny kot lub gdzie człowiek bedzie mial dla niego dużo czasu.
Karmiś to kot, który albo musi być przytulony do innego kota, albo musi siedzieć na człowieku...preferuje ramiona, jak papugaChyba niedługo garbu przez niego dostanę
![]()
Z domku wspólnego dla Wareczki i Beera-syjamopodobnego bardzo sie ciesze, bo juz miala dosyc glupich tel. i rozmow w stylu, ze kot kastrowany to bezwartosciowy.....wrrr
EwKo pisze:Jak dobrze pójdzie, to Smeagol Karmisia przerobi na Ssskarmisia![]()
Adria pisze:EwKo pisze:A ja melduję, że mylę Carmen z Irenką![]()
Przed chwilą skonstatowałam z pewnym zdziwieniem, że przeprowadziłam Irka i Irenkę od ryśki do aassiiPoprawiłam, ale...
Jutro przeczytam jeszcze raz, bo już mi się wsio tenteguje
moze ty jasnowidzz bielska do kraka nie daljeko
Adria pisze:za adopcje Irenkii żeby całej reszcie footerek też się udało
![]()
![]()
Granula,
podaje mój nr. tel. 602-680-250
aassiiaa pisze:Na szczescie nie mojego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości