Malutki kociak z bezwładem tylnych nóżek ..[']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 03, 2009 13:50 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Hop po domek Sliczniaku :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Sob paź 03, 2009 13:55 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

:ok:

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Sob paź 03, 2009 14:24 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

hop ślicznotko..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob paź 03, 2009 15:26 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Jest przepiękna! Niech domek szybko się znajdzie, tak proszę.....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob paź 03, 2009 17:37 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS

sherina pisze:
magdaradek pisze:Ale przecież wystarczyło tych Państwa przekierować do Dorci, skoro ona wie, gdzie kotka się znajduje. O ile pamiętam, Never - masz kontakt do Doroty, więc to raczej nie był problem...
a teraz piszesz, że był dom i przeszedł kotce koło nosa. To nie fair wg mnie...

dokładnie :? albo wystarczyło poczekać na Dorcię..
rozumiem, że Państwo musieli mieć kota natentychmiast :roll:

Ci ludzie jechali wlasnie kupic kota, przekonalam zeby wzieli z forum. To jest dobry dom, maja juz kota, ale nie znaja problemow zwiazanych z bezdomnymi zwierzetami. I takich ludzi jest mnostwo. To nie jest nie fair ze o tym napisalam - nie fair jest pisanie w watku o pomoc dla kota i nie podanie gdzie on jest. Zwlaszcza jak sie rozpaczliwie pisze ze kot tak tęskni... Ludzie wzieli (kupili) wiec tego kota, ktory byl umowiony, szkoda. A do Doroty telefonu nie mialam - juz nie. Moge sprobowac wyciagnac kotke jesli jest zdrowa, nie wiem czy mi sie uda bo to nie tylko ode mnie zalezy, ale musze wiedziec gdzie ona jest, pojechac i ją zobaczyc... ja i nie tylko ja....tez ten ktos kot ja wezmie. To nie tak dziala, ze kota się do kogos przywozi (na ds), są ludzie ktorzy chca obejrzec kota, prawda? mają do tego prawo.... A jesli ja jestem w to zaangazowana, to musze liczyc sie z faktem ze jak cos nie wyjdzie (kot się nie zaaklimatyzuje) to odpowiedzialnosc spadnie na mnie, wiec tez chcialabym czegos wiecej dowiedziec sie o zwierzaku. Mogę sprobowac pomoc jesli dostane adres tej lecznicy, moge poprosic, popytac, ale nie na zasadzie wożenia kota tam i z powrotem przez pośredników. Jesli adres lecznicy jest taką wielka tajemnicą i kotki nie mozna zobaczyc, to ja odpadam. Podobnie bylo z kotkami chorymi na kk - tez mialam chętnych znajomych, chcieli tylko zobaczyc zwierzaki - czy tak trudno to zrozumiec ze ludzie chca zobaczyc kota, nie biora zwierząt w ciemno? Ale tez adres lecznicy byl owiany wielką tajemnicą. Nie rozumiem tego :(

Jesli mam sprobowac zalatwic dom kotce, musze wiedziec gdzie ona jest!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie paź 04, 2009 10:46 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

koteczka czeka na super domek ,śliczna ,miziasta ,może troszke płochliwa ,cofneła się na pierwszy dotyk ale potem tak się cieszyła ..... :(
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie paź 04, 2009 11:04 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Dorciu ona jest prześliczna :1luvu:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Nie paź 04, 2009 17:25 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Ponawiam pytanie o miejsce przebywania kotki....
Jesli ktos wie gdzie jest kotka i naprawde ma na sercu jej dobro - prosze o informacje gdzie ona jest.

Never

Post » Pon paź 05, 2009 7:44 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

podrzucę malutką,dziś zrobie jej ogłoszenia .
może ktoś się skusi.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 05, 2009 7:47 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

dorcia44 pisze:podrzucę malutką,dziś zrobie jej ogłoszenia .
może ktoś się skusi.

Powrzucam na portale :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon paź 05, 2009 8:55 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

dzięki :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 05, 2009 16:22 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

No coż, widzę ze sprawą priorytetową jest nie dobro kotki, tylko załatwianie swoich osobistych spraw, a konkretnie odgrywanie sie na mnie chyba... tylko ze to nie moj kot i nie ja na tym cierpię. Swego czasu Dorota wieszala psy na pewnej osobie, która nie chciała wydac z klatki niewidomej kotki - nie bo nie. Teraz jak widzę sama weszła w taką rolę - moje gratulacje. To jest po prostu obrzydliwe. Jeśli komuś otworzą się oczy i naprawdę myśli o wydobyciu zwierzaka, prosze o kontakt na pw do soboty najpóźniej.

Never

Post » Pon paź 05, 2009 23:35 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

podrzucę pózną porą .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 07, 2009 12:49 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Kotka jest w lecznicy na ul. Książęcej, jest pod opieką TOZ, widziałam ją w poniedziałek.
Ważne jest, ze miała robione testy - wyszły ujemne. Jest bardzo przyjacielska, nie boi się człowieka, czyściutka, pachnąca i mięciutka. I naprawdę bardzo ładna.
Pracownicy lecznicy byli bardzo zdziwieni kiedy opowiedziałam o kłopotach z dowiedzieniem się gdzie jest kotka - absolutnie nie jest i nie była to informacja tajna, wręcz przeciwnie - zależy im o tym zeby znalezc dla kotki dom! nie ma zadnych przeciwskazan do oglądania jej i nikt nie ma monopolu na takie działania. A - nie mogło byc mowy o pomyleniu kotek - z tej samej lecznicy został wydany mały rudy kotek z drutowanymi łapkami.
Na informacji o miejscu przebywania kotki bardzo mi zalezało - jak pisałam wczesniej byli ludzie skłonni zabrac kotkę. Dodatkowo, jedna z osób z miau do której napisałam z prośbą o pomoc i rozwazenie adopcji zwierzęcia ze schronu napisała, ze moze weźmie rudego lub czarnego trójłpaka - a tutaj pojawila sie ruda kotka... Widzę, ze w międzyczasie podjęła decyję o adopcji innego kotka... ale w razie czego na pewno potwierdzi ze taką deklarację składała, gdyby ktoś miał wątpliwości co do moich intencji i powodów wypowiadania się na wątku. Jeszcze czekam na decyzję jednej osoby, ktora byc moze moglaby kotke wyciagnać. Z moje strony na tym watku - na ktory trafiłam naprawde przypadkiem, szukając kota dla znajomych - to tyle. Całą sytuację skomentowałam w poprzednim poście i nie zamierzam więcej tu zagladać - to co tutaj zostało zademontrowane jest więcej niz godne pogardy i naganne - tak nie zachowują się osoby pomagające zwierzętom.

Never

Post » Sob paź 17, 2009 20:05 Re: Cudnej Urody Ruda Koteczka po amputacji łapki szuka DS FOTO

Jest ,udało się ,koteczka ma super domek :dance: :dance2: :spin2:
tak się ciesze że aż się poryczałam ze wzruszenia.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]