Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Czy może być karma marketowa? Purina na przykład?
slapcio pisze:Fajnie by było, gdyby część karmy to było mokre żarełko bo niestety jest dużo maluchów i one dostają puchy. Natomiast dla dorosłych mieszkańców KA chrupasy są na pewno najbardziej ekonomiczną opcją![]()
Jeśli chodzi o tanie puchy to dobrze sprawdzają się te z rossmanna, ja zawiozłam też na próbę trochę puszek opticat z lidla - przynajmniej wersje "pasztet" nie mają w składzie zbóż. Zobaczymy, czy się sprawdzą. Wiadomo, że zawsze trzeba znaleźć złoty środek między ilością, a jakością.
vega, a kiedy się wybieracie? Bo ja też podjechałabym, możnaby się spotkać (mieszkam blisko KA, więc bez sensu żebyście ode mnie odbierali) Teraz mam zamiar zamówić wór chrupasów dla nich, jakoś pod koniec tygodnia byłabym w stanie tam podjechać.
slapcio pisze:Pozwoliłam sobie wrzucić info o Waszej akcji tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,10264,10 ... pomoc.html
Satoru pisze:Popieram, świetna inicjatywaTu puszeczka, tam puszeczka...
vega36 pisze:Satoru pisze:Popieram, świetna inicjatywaTu puszeczka, tam puszeczka...
DokładnieW ten sposób można dużo uzbierać
slapcio pisze:PcimOlki, oczywiście masz rację, ale to nie znaczy, że trzeba zaprzestać doraźnej pomocy. ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości