Moderator: Estraven

Wcześniej jego ogon był bardziej okazały od ogona Mrucha, a teraz to może połowa
 Wcześniej jego ogon był bardziej okazały od ogona Mrucha, a teraz to może połowa   
  Jaka super maska
  Jaka super maska  

Szura pisze:Oooooooo.. jaką ma piękną głowęJaka super maska

Hodowcy inaczej widzą świat
 Hodowcy inaczej widzą świat   

Tak samo byłyśmy zaniepokojone, jak nasza najstarsza kotka Noris raptem zaczęła wyglądać jak podskubaniec
  Tak samo byłyśmy zaniepokojone, jak nasza najstarsza kotka Noris raptem zaczęła wyglądać jak podskubaniec  Z pięknego lisiego ogonka zostało jej tylko wspomnienie. Reszta była względna, ale ten ogon, masakra
  Z pięknego lisiego ogonka zostało jej tylko wspomnienie. Reszta była względna, ale ten ogon, masakra  

(resztę też). Futerko odrośnie
 (resztę też). Futerko odrośnie   . A potem znowu pewnie wyjdzie - na dywan
 . A potem znowu pewnie wyjdzie - na dywan  .
 . , że jakąś krzywdę kotu zrobiłam.
 , że jakąś krzywdę kotu zrobiłam. 
Monostra pisze:Jak Sybirek wyszedł z futra pierwszy raz, to się załamałam, że jakąś krzywdę kotu zrobiłam.

Mruchu się nie dał, a Misiu...
  Mruchu się nie dał, a Misiu...   

jakie kapsułki wciskasz footrom na footro ogonowe
 jakie kapsułki wciskasz footrom na footro ogonowe  

. Niesamowity jest!
 . Niesamowity jest! . Ogon tylko delikatnie przeczesuję czasem grzebieniem obrotowym.
 . Ogon tylko delikatnie przeczesuję czasem grzebieniem obrotowym. . Daję im na futro Gammolen - tak seriami, po 6 tygodni, jak futro odrasta. Trykotowi nie - ona ma takie futro, że pewnie miałby po tym pancerz i nie mógłby łapami ruszać
 . Daję im na futro Gammolen - tak seriami, po 6 tygodni, jak futro odrasta. Trykotowi nie - ona ma takie futro, że pewnie miałby po tym pancerz i nie mógłby łapami ruszać   .
 .Monostra pisze:Oj, jak teściowa wyczesała porządnie ogon, to może chwilę odrastać. Ogon tylko delikatnie przeczesuję czasem grzebieniem obrotowym.

I jak ja wytłumaczę Teściowej, że ma się trzymać z dala od ogona, w przyszłym roku
 I jak ja wytłumaczę Teściowej, że ma się trzymać z dala od ogona, w przyszłym roku 
magdaradek pisze:ale czada te oczy!!!!

Monostra pisze:Gammolen
 wypróbować Taste of the Wild. Niestety aktualnie nie ma.
 wypróbować Taste of the Wild. Niestety aktualnie nie ma. tak jak nowej Acany, której niestety nabyłam kilka kilo
  tak jak nowej Acany, której niestety nabyłam kilka kilo   Za starą Acanę Mruchu dałby się zabić.
 Za starą Acanę Mruchu dałby się zabić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 37 gości