Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:ale nie wstydz sie, to oczywiste, ze noworodki bywają lyse
armandzik pisze:Satoru pisze:ale nie wstydz sie, to oczywiste, ze noworodki bywają lyse
łyse jest piękne
Satoru pisze:armandzik pisze:Satoru pisze:ale nie wstydz sie, to oczywiste, ze noworodki bywają lyse
łyse jest piękne
to samo sobie mowie jak rwę kudły depilatorem aż krew się leje a mi się mienią wszystkie kolory![]()
Satoru pisze:no ja taki trochę kudłacz jestemlub - co jest bardziej adekwatne - leniuch. Moja milosc zagramanica, wiec pozwalam sobie zapuscic runo równikowe, a potem jak przychodzi co do czego to po prostu płacz i zgrzytanie zębów
![]()
Muszę się za mojego jeżyka wziąć póki mały, bo znowu będzie ojom po depilacji.
Zofia&Sasza pisze:Satoru pisze:no ja taki trochę kudłacz jestemlub - co jest bardziej adekwatne - leniuch. Moja milosc zagramanica, wiec pozwalam sobie zapuscic runo równikowe, a potem jak przychodzi co do czego to po prostu płacz i zgrzytanie zębów
![]()
Muszę się za mojego jeżyka wziąć póki mały, bo znowu będzie ojom po depilacji.
To może zostań radykalną feministkąAlbo punkiem? Nina Hagen sobie owłosienie pod paszkami farbowała na odblaskowe kolory
Satoru pisze:ja jak gole regularnie to tez nie wrzeszcze:D ale jak 2 miechy zapuszcze to juz armageddon.
wosku sama to nie za bardzo, wszystko upierniczone by zaraz bylo. Poza tym sama sobie nie zerwe. Hm. przemysle;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], squid i 94 gości