Kropcia i Dolores - część piąta .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 01, 2009 7:52 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Widzę, że nie jestem sama. Kicham i smarkam od wczoraj, w nosie ropociąg w gardle kula drutu kolczastego. Pocieszam się, że ludzki wirus raczej na koty nie przeskoczy a podobnie jaku ciebie zbliża im się termin szczepienia.
Trzymajmy się zatem Bubor i choróbskom wrednym powiedzmy "precz"
Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw paź 01, 2009 21:53 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Witajcie nocną porą .
Mam wrażenie że dziś wyglądam podobnie do emotikonki Babajagi , przedrzemałem większość dnia i teraz siedzę sobie nie wiedząc co robić z snującym sie czasem . Kropusia podobnie jak ja przedrzemała większość dnia co nie przeszkadza jej spać w dalszym ciągu tym razem na poduszce obok mnie . Co do fotek Marcelibu to większość robię z funkcją makro , bez lampy błyskowej , moim zdaniem gdybym umiał wykorzystać potencjał posiadanego aparatu to byłoby naprawdę fajnie ale cóż :oops: , nie umiem i tyle .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw paź 01, 2009 21:58 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

No to już wiadomo, co możesz zrobić ze snującym się czasem :D Poszperaj w internecie i poczytaj jak wykorzystać aparat w pełni. Jest też wiele programów graficznych, które pozwalają zrobić ze zdjęć ładnych zdjecia bardzo ładne.
Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia a tymczasem wracam na swoja pozycję Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw paź 01, 2009 22:03 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Coraz więcej zasmarkanych na forum :wink:
I poza nim też...

A dziewczynkom nie zimno?
Moje koty szukają teraz ciepłych miejsc - tylko czekają gdzie by się wtulić, żeby było cieplej :)

Zdrowia Bubor :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 01, 2009 22:04 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Dzięki Babajago , niestety jednym z moich chorobowych objawów jest pieczenie i łzawienie oczu tak więc raczej zbyt wiele sobie nie poczytam . Jak by nie spojrzeć moja pozycja jest nad wyraz podobna do Twojej :wink:

bubor

Post » Czw paź 01, 2009 22:21 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Witaj Mahob nocną porą .
Tak to już bywa czasami że choróbska sie pastwią nad nami w najmniej odpowiednich momentach , nie po to wziąłem sobie dwa dni urlopu żeby teraz leżeć w łóżku i faszerować sie proszkami :( .
Jakoś nie zauważyłem żeby którejś z dziewczyn doskwierał chłód , obie już od bladego świtu domagają sie wypuszczenia na balkon a Dorcia niejednokrotnie jest cała mokra po pluskaniu w kuchennym zlewie . Jak na razie jedyną pozytywną wieścią jest to że dziś około południa kaloryfery w naszym mieszkaniu zaczęły delikatnie grzać :wink:

bubor

Post » Czw paź 01, 2009 22:31 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

To ja dołączam do Waszego "Klubu Tych z Gilem" lub "Zasmarkanych" 8) . Bierze mnie i to coraz mocniej. Z godziny na godzinę.... :|
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 01, 2009 23:04 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

bubor pisze:....
Jakoś nie zauważyłem żeby którejś z dziewczyn doskwierał chłód , obie już od bladego świtu domagają sie wypuszczenia na balkon ....

Widocznie cenią sobie bardziej uroki balkonowania nad domowym ciepłem :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt paź 02, 2009 5:05 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Zrobiłeś się "smarkaty"? Współczuję , zwłaszcza że to Twój urlop :(. Zdrowiej szybciutko :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt paź 02, 2009 6:48 Re: Kropcia i Dolores - część piąta .

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 05, 2009 21:27 Re: Kropcia i Dolores - Prosimy o głosy na Kocią Chatkę : )

Witajcie nocną porą .
Jeszcze w niedzielny poranek czułem sie na tyle niespecjalnie że istniała poniekąd kusząca perspektywa pozalegania sobie na L-4 ale dziś o zgrozo większość chorobowych objawów ustąpiła i chcąc niechcąc udałem sie do pracy . Najbardziej szkoda mi nie tyle straconego czasu i dwóch dni wyżebranego urlopu co niemożności udania sie na wystawę kotów rasowych :roll: , ojj chyba zkociłem sie do reszty . Co mnie najbardziej zaskoczyło w zachowaniu pannic w czasie mojej niedyspozycji to fakt że Dorcia była wyraźnie zainteresowana moim odmiennym od zwyczajowego zachowaniem co objawiało sie częstym obwąchiwaniem twarzy , dotykaniem noskiem , Kropcia zachowywała sie standartowo sympatycznie ale to jej koleżanka dużo zyskała w moich oczach przez ten czas :wink: .

Niejako przy okazji chciałbym Was prosić o głosowanie na Kocią Chatkę w Miauowym " plebiscycie " , jeśli tylko nie macie innego kandydata wesprzyjcie grupę wspaniałych osób z Sosnowca które codziennie z wielkim sercem poświęcają swój czas i fundusze na ratowanie i pomoc kociastym , kocim mamom , kocim dzieciom ..............
viewtopic.php?f=1&t=96864

bubor

Post » Wto paź 06, 2009 7:34 Re: Kropcia i Dolores - Prosimy o głosy na Kocią Chatkę : )

Obrazek
Głaski dla panienek, a Ty Bubor uważaj na siebie ze zdrówkiem. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 12, 2009 6:56 Re: Kropcia i Dolores - Prosimy o głosy na Kocią Chatkę : )

:roll: :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 16, 2009 20:00 Re: Kropcia i Dolores - Prosimy o głosy na Kocią Chatkę : )

Halo dziewczynki! Mam motylki! :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 16, 2009 20:03 Re: Kropcia i Dolores - Prosimy o głosy na Kocią Chatkę : )

kalair pisze:Halo dziewczynki! Mam motylki! :D
Obrazek

Hej hej Laffizdrolku , ślicznie ci wśród liści :1luvu:

bubor

[poprzednia][następna]