Ja tam już swój testament w temacie moich 3 futer mam ustalony
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Wiem Bożenko że są. Tylko że przez ogłoszenia tylko w internecie nie docieramy do ogromnej liczby kociolubnych którzy po prostu z internetu nie korzystają, bo maja "inne" rozrywki - np. szachy czy książkaLub takie zajęcia na Uniwersytecie Trzeciego Wieku. Poza tym starsi ludzie którzy tak aktywnie żyją (Uniwersytet) myślę że chętnie się by w taką akcję włączyli i rozpropagowali ją wśród swoich znajomych starszych ludzi
![]()
Zobaczymy czy zassie
-rozpusciła sie teraz, bo chuchamy na nia wszyscy i na raczkach nosimy,zeby sie nie zsapała, to i jesc saszetek nie chcetylko surowe prosi, a nie moge jj dawac nic ot tak...Kocie biedy do poniedziałku dalej na antybiotyku,ale serum wczoraj 6 sztuk dostało9nie wiem, czy pisałam, bo głowa mi peka dzisiaj)Mój kolega interneghtowy budki bezdomniakom mi zrobi i przysle,co bym kasy swojej nie wydała...
to mnie cieszy, ze sa tez wsród nas ludzi tacy bezinteresowni...no..
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Żartuję oczywiście. Jak malutka ma być tutaj operowana to może uśmiechniemy się ładnie do DT który wydał właśnie Szpatułkę do DS.. może chociaż na chwilkę - taki TDT...
Monisek pisze:No myślę, ze do wtorku-środy, bo wtedy, jeśli będzie zdrowa i nic się nie rozwinie - miałaby zabieg.
A potem się będziemy martwić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 51 gości