Agn pisze:zabers pisze:Agn - nic straconego. Niedługo wybieram się (mam nadzieję, że wreszcie się wybiorę) na ploty do Grudziądza, to ... to po prostu Cię uprzedzę. O!
Do mnie! do mnie!!! JA jestem z Grudziądza!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:zabers pisze:Agn - nic straconego. Niedługo wybieram się (mam nadzieję, że wreszcie się wybiorę) na ploty do Grudziądza, to ... to po prostu Cię uprzedzę. O!
kirke18 pisze:Agn pisze:zabers pisze:Agn - nic straconego. Niedługo wybieram się (mam nadzieję, że wreszcie się wybiorę) na ploty do Grudziądza, to ... to po prostu Cię uprzedzę. O!
Do mnie! do mnie!!! JA jestem z Grudziądza!!!!
Satoru pisze:umm mnie stres i rutyna wlasnie chronia przed chorobami, bo jednak adrenalina trzyma. gdy stres odpuszcza, choruje momentalnie.
Agn pisze:Ależ się rozłożyłam.
To chyba grypa, bo ledwo się ruszam. Dobrze, że w ten weekend nie mam szkoły.
Za to koty dają troszkę odetchnąć. Co prawda Forty jest chudy koszmarnie, ale jakoś je. Liściu po odstawieniu leków cudownie ozdrowiał.Mam nadzieję, że przez chwilę tak zostanie.
Anno_33 - doczytałam w wątku Łysej, że Amika6 się tam odezwała, więc o olejku z dziurawca już wszystko wiadomo.
Muszę ogarnąć pobojowisko i położyć się.
Agn pisze:Ależ się rozłożyłam.
To chyba grypa, bo ledwo się ruszam. Dobrze, że w ten weekend nie mam szkoły.
Za to koty dają troszkę odetchnąć. Co prawda Forty jest chudy koszmarnie, ale jakoś je. Liściu po odstawieniu leków cudownie ozdrowiał.Mam nadzieję, że przez chwilę tak zostanie.
Anno_33 - doczytałam w wątku Łysej, że Amika6 się tam odezwała, więc o olejku z dziurawca już wszystko wiadomo.
Muszę ogarnąć pobojowisko i położyć się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jacex123 i 79 gości