Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:Niestety, bez przepakowania Kropka na dworcu się nie obędzie, bo potrzebny mi mój transporterek.
Nie martw się Kasiu, postaramy się to zrobić tak, żeby Kropek nie nawiał.
Gibutkowa pisze:Monisiek daj znać o której ostatecznie będziesz jechała i z jakiego peronu to Ci podrzucę parę rzeczy dla Kropka na wyprawkę do DT
o ktory pociag ci chodzi? W Katosach, jak zejdziesz z peronu i skierujesz sie do wyjscia glownego, trafisz na tablice ogloszeniowa. Tam sie wyswietlaja o ktorej jaki pociag gdzie jedzie i z ktorego peronuMonisek pisze:Gibutkowa pisze:Monisiek daj znać o której ostatecznie będziesz jechała i z jakiego peronu to Ci podrzucę parę rzeczy dla Kropka na wyprawkę do DT
Byle nie żwirek![]()
![]()
Jadę pociągiem o 9.40, w Katowicach będę o 12.23.
Ale nie wiem, z którego peronu on odjeżdża.
Kociara82 pisze:oki, wiec gdyby cos, to dajcie znacMonisek podalam ci moj nr.tel. W razie czego zadzwon albo pusc esa, jak w orangu jestes
Tez uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby ta z K-c go mogla przechowac. Mniejszy stres dla kota. Jesli nie bedzie mogla, to sie odezwijcie do mnie, to bedziemy dzialac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Lifter, Marmotka, nfd i 28 gości