Kociara82 pisze:jakby cos to w Tychach jest hotelik dla zwierzat, moge zapytac, czy moznaby bylo kota przechowac na krotki czas, bo ktos sie zglosi po niego. Jesliby sie weci zgodzili na oplate taka sama jak pobieraja od znajomej... W razie czego, jesli ktos by potem chcial z K-c po kicia przyjechac, podalabym adres albo nawet moge wyjechac po ta osobe do K-c (kosztowaloby mnie to tylko i az 6 zl w obie strony, wiec zaden majatek. Czasu tez mam hoho i troche)

Monisiek powyżej jest propozycja "punktu przerzutowego"

w Katowicach - to już się dogadajcie dokładnie jak i gdzie i kto z Katowic. chyba że o tym właśnie pisałaś, a Kociara82 to Kasia

Czyli w czwartek byś go odebrała (z tego co Mruczeńka pisała to trzeba przed 16-tą). Telefon w razie czego masz do pani ze schronu to może nawet skontaktuj się z nią przed przyjściem żeby problemów nie było. Czy będziesz z Kropkiem szła do weta po odebraniu czy nie? Bo to też Kasia (DT) musiałaby wiedzieć.
Kontenerka na zbyciu nie mam ale jak to chyba Kruszyna czy Jessi pisała na wątku maluchów to się ponoć da załatwić

Tam na wątku maluchów ktoś już proponował spora klatkę dla nich, to myślę że ten potencjalny kontenerek mógłby się "znaleźć" dla Kropka

Przypominam dziewczyny że dzis Dzień Chłopaka (bo ja prawie zapomniałam

muszę moim chłopom coś kupić

)