Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 19:23 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mój mały Marczello
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto wrz 29, 2009 19:31 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jesli chodzi o kotomyszy to nie widze problemu żeby było ogłaszane tak jak inne koty. Chyba, ze ktoś ma inny pomysł

"Ktoś" nie wiedział, jak je ogłaszać, bo od kilkunastu dni nie pisałaś na forum. A sprawa jest pilna, bo kotomyszy siedzą w lecznicy w liczbie sztuk 5. Mogą tam zostać najwyżej miesiąc.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto wrz 29, 2009 19:36 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

OK, kotomyszy wystawilam na allegro na Łódź - wszystkie w jednym ogloszeniu.
http://www.allegro.pl/item757695981_por ... kotki.html
Jak cos tam jest z info jeszcze do dodania, to dopisze jesli trzeba.

Psiaczki cudne. Tak poza tym witaj Fiono po dlugim niebyciu tutaj. :)

kreska

Od: Śro kwi 08, 2009 20:55

Post » Wto wrz 29, 2009 19:38 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Inka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 29, 2009 19:40 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

kreska pisze:OK, kotomyszy wystawilam na allegro na Łódź - wszystkie w jednym ogloszeniu.
http://www.allegro.pl/item757695981_por ... kotki.html
Jak cos tam jest z info jeszcze do dodania, to dopisze jesli trzeba.

Świetna aukcja, dziękuję :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto wrz 29, 2009 19:48 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Opis Inki jaki przesłał domek tymczasowy :kotek:

2 miesięczna kociczka, czarna z białym krawacikiem została podrzucona do nas na klatkę schodową 2 tygodnie temu.

Kotek domowy, pachniał jeszcze drogimi perfumami, nie miał pcheł i był czyściutki. Komuś znudziła się zabawka, wiedział, że opiekujemy się kotami, wrzucił na klatkę i zamknął drzwi, żeby kociczka nie mogła za nim pobiec(!).

Jest już u nas 2 tygodnie, byłą u weterynarza, została profilaktycznie odpchlona i dwukrotnie odrobaczona. Bardzo czyściutka, w 100% kuwetkowa.

Kociczka jest naprawdę wyjątkowa. Jest bardzo pogodna i zrównoważona. Najwyraźniej w poprzednim domu miała kontakt z małymi dziećmi i psami, bo zupełnie się ich nie boi.

Kiedy słyszy jakiś hałas, albo widzi dzieci, koty czy psy, to nie ucieka, tylko z zaciekawieniem patrzy i chce się bawić. Mogłaby z powodzeniem wychodzić na spacery na smyczy, bo zupełnie nie jest płochliwa. Jest bardzo mądra, wszystko ją ciekawi, nie robi żadnych szkód, tylko z zaciekawieniem obserwuje co się wokół niej dzieje.

Chodzi za nami krok, w krok ale i tak najbardziej lubi być na kolankach. Jest wielkim przytuliskiem.

Wystarczy ją wziąć na ręce, a ona od razu zaczyna głośno mruczeć i potrafi przeleżeć na kolankach 2 godziny.

Lubi się bawić, może bawić się kimś, z innym zwierzątkiem lub sama ze sobą (kiedyś ponad godzinę bawiła się piłeczką, potem trochę pospała i ponownie godzina zabawy i tak na okrągło).

Inka bardzo szybo adoptuje się do nowego miejsca i z czystym sumieniem mogę ją polecić komuś kto jeszcze nigdy nie miał zwierzątka, bo wiem, ze nie sprawi nikomu żadnych problemów1).
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 29, 2009 19:55 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jutro do domku jedzie Mróweczka. Biegnę donieść domkowi tymczasowemu umowę adopcyjną. Jak wróce zajme się aktualizacją :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 29, 2009 22:26 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kotomyszy z Kaczmarka mają Gumtree Kraków i Warszawę. Cdn...

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro wrz 30, 2009 8:46 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Aleście mnie ubiegli z kotomyszami :lol: Za chwilę wrzucę je na "moje" portale.

Fiona, jak to dobrze Cię czytać znowu :lol: Kiedy podrzucić transporterek i umowy Pamira i Falkora? Jutro i w piątek będę koło 20 na Barwinku.

Co myślicie o zorganizowaniu czegoś na Placu Artystów? Rada niezła, można by zebrać fundusze... Mogę wydrukować dużo pocztówek na cegiełki. Nie znam się na organizacji takiej imprezy , ale fizycznie mogę pomóc.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro wrz 30, 2009 9:12 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczka 1 pisze:Aleście mnie ubiegli z kotomyszami :lol: Za chwilę wrzucę je na "moje" portale.

A jaką miałam tremę, żeby sprostać :oops: Twoje ogłoszenia to mistrzostwo świata jest :) Dzisiaj chciałam im zrobić jeszcze Łódź i Katowice :wink:
Jesli chodzi o imprezę na Placu Artystów- z tego co wiem - nie mamy zezwoleń na zbiórkę pięniędzy :cry:

koko_

Post » Śro wrz 30, 2009 9:56 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jeśli komuś udałoby się załatwić zazwolenie na zbiórke pieniędzy to ja jestem jak najbardziej za, mogę stać i zebrać :mrgreen:
Ja niestety nie dam rady czasowo tego załatwić :roll:
A nie ukrywam, że w tym momencie jestesmy dość mocno pod kreską a kolejne koty trzeba odrobaczać, szczepić itp
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro wrz 30, 2009 10:04 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Był telefon w sprawie Kaya - Pani chciała go wziąć na podwórko na wsi :|

koko_

Post » Śro wrz 30, 2009 10:08 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

A jak TOZ lub AFN obejmą patronat nad akcją też nie da rady?

Fiona, na dogo szukają szylkretki a ja nie mogę się tam zalogować :evil: Chciałam wrzucić link do Savci. Poratujesz w wolnej chwili?

Niteczka 1

Post » Śro wrz 30, 2009 10:59 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kotomyszy , Inka i Marczello już na Allegro wwa i kraków,Ale gratce wwa, adopcje org. Więcej dziś nie zdążę, chyba że wieczorem.

Fiona, a podobnej imprezy jak w dniu kota nie można zrobić? Musiałaś mieć pozwolenie? Ja mogę sprzedawac pocztówki :lol:

A gdzie uderzyć o pozwolenie?

Niteczka 1

Post » Śro wrz 30, 2009 11:27 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Czy Nelly i Nika nadal szukają domu?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

[poprzednia][następna]