Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Gosiara pisze:Marzy mi się żeby Fredzia tak wyglądała jak te kociaki na zdjęciu grubiutkie...
miejmy nadzieje, ze juz niebawem! jaka powinna byc prawidlowa waga sfinksa? ze dwa i pol?
Stały dochód to ja mam z pracy etatowej, tylko i wyłącznie. Tylko dzięki temu jeszcze jakoś przędę, bo hodowli mi się zachciałoSatoru pisze:sliczne. ale wiecie o co chodzi. hodowcy maja staly dochod. ja nawet te 1500, wole wydac na ratowanie bidy niz na zasilanie czyjejs kieszeni
Kicorek pisze:Kotka devonka waży około 2,5 kg, ale są też większe, a sfinksy są jeszcze ciut większe, jesli dobrze pamiętam.Stały dochód to ja mam z pracy etatowej, tylko i wyłącznie. Tylko dzięki temu jeszcze jakoś przędę, bo hodowli mi się zachciałoSatoru pisze:sliczne. ale wiecie o co chodzi. hodowcy maja staly dochod. ja nawet te 1500, wole wydac na ratowanie bidy niz na zasilanie czyjejs kieszeni
Bez hodowli nie byłoby tylu tak różnych ras, od sfinksów po persy, z cała gamą pośrednich, patrząc tylko na futro
Modjeska pisze:Moje koty kiedyś z powodu kataru dostały gentamycynę w tabletkach. Nie dałam im tego jak przeczytałam, że tego sie wchłania tylko 5% z przewodu pokarmowego. Potem znajomy wet mnie uświadomił, że taka gentamycynę podaje się przy biegunkach, Może Fredzi???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości