Monisek pisze:Kruszyna, a Kropek coś zaczął jeść?
Nie wiem Monisku, ale nie wydaje mi się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:Kruszyna, a Kropek coś zaczął jeść?
Kruszyna pisze:Najpierw w wielkim skrócie, a potem foty z baraku.
Kociaki nadal są, ale jest ich już tylko 3. Kropkowi zeszło z nosa to czarne coś, myślę, że zostanie wydany bez problemu.
Mnie jutro nie będzie ani w sieci, ani pod telefonem, we czwartek prawdopodobnie też nieW weekend pojawię się w schronie na pewno w niedzielę, jak się uda, to w sobotę też, wtedy będzie można załatwiać wydanie Kropka.
Mruczeńka1981 pisze:Kruszyna pisze:Najpierw w wielkim skrócie, a potem foty z baraku.
Kociaki nadal są, ale jest ich już tylko 3. Kropkowi zeszło z nosa to czarne coś, myślę, że zostanie wydany bez problemu.
Mnie jutro nie będzie ani w sieci, ani pod telefonem, we czwartek prawdopodobnie też nieW weekend pojawię się w schronie na pewno w niedzielę, jak się uda, to w sobotę też, wtedy będzie można załatwiać wydanie Kropka.
czyli jeden już umarł???
BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja Simbe wezme jak sie zgodzicie oczywiscie i ciagle pytam o Trójłapka(pisałam jak cos do Julity,czy jego by nie wzieła jako jedynaka w pewnym sensie sprawnego>Jesli Julitka weźmie Trójłapka to super, jesli nie to ja ich obu biore na stałe i tego Bambo-Mambo jak cos.I na tym zakończe adopcje...i DT...Maz jeszcze nie wie, ale sie dowie jak przyjada,hi,hi.Musza byc jednak 2 krotnie zaszczepione...ze wzgledu na moje maluszki...one jeszcze nie sa,ale sie zawziełam z wetem i na nogi kazdym kosztem je postawie.Bambo ma chyba do Modilak pojechac na czas szczepień(Kasia pisałado mnie, ale bardzo sie ucieszyła i raczej kotek do mnie przyjedzie)Jest przyjazny do kotów i psów, wiec plus.Ciekawe jak Simba ,czy toleruje, czy nie, to samo Trójłapek.Nie moge wziac kota niedowidzacego ,który panicznie boi sie psów, czy kotów-ze wzgledów bezpieczeństwa,.Simba bardzo miły jestna tym zdjeciu i sliczny, co tu duzo mówic.A i wiek stateczny ma, wiec godnezycie w domu powinien pedzic...Zastanówcie sie, ja czekam na decyzje Julity ws.Trójłapka, bo boje sie go troche brac.Słyszałam ,ze jest jednak nadal dziki....a to nie moze byc w moim domu, bo Kitka sfiksuje...Zauwazyłam,ze jak jest cicho to i ona lepiej sie zachowuje...Tak wiec Bambo i Simba na bank wezme jak cos-Trójłapek(sliczna mordunia)zobaczymy.Pa-leze koty do spania zapedzic, bo szaleja z kartonem i łomot niesłychany robia...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 80 gości