Ale ciesze się, że kotuś jest z wami. I taki piękny!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Dziękuję bardzo - zaraz idę oglądać stronę! Nawet oglądałam ją ale nie widzę tam niczego na temat zdjęć!
kussad pisze:Jak i gdzie przechowujecie zdjęcia przeznaczone do wklejenia na forum? Posługiwałam się fotosik.pl ale osoby, które nie korzystają z wersji płatnej mogą przechowywać tylko 100 zdjęć a w każdym temacie mam ich dużo więcej. Mam niemiłe doświadczenia jeśli chodzi o niektóre płatne programy – albo coś straciłam albo przestało działać więc szukam czegoś innego zanim zacznę zmniejszać zdjęcia. Bloga prowadzonego przez 1,5 roku jak pamietacie też straciłam!
Na dogo jest coś do automatycznego zmniejszania ale na miau będę potrzebowała miniaturki, które się powiększą do pełnego wymiaru. Jak to jest np. na imageshack, photobucket – czy każdy ma swoje konto i widzi gdzieś wszystkie swoje zdjęcia? Jak może się tym posługiwać ktoś kto nie zna angielskiego? Czy znacie może inne miejsca?
kussad pisze:Zobaczcie jakie cuudo w podpisie właśnie dostałam od Naszej Koleżanki tylko nie wiem czy mogę ujawnić od Kogo!![]()
![]()
![]()
kussad pisze:
Znalazłam polskie tłumaczenie dla imageshack!
http://translate.google.pl/translate?hl ... pl%26lr%3D
Ciekawe ktoś inny widzę że pracuje na fotozrzut.pl - tego też jeszcze nie znam!
Zobaczcie jakie cuudo w podpisie właśnie dostałam od Naszej Koleżanki tylko nie wiem czy mogę ujawnić od Kogo!![]()
![]()
![]()
kussad pisze:Zobaczcie jakie cuudo w podpisie właśnie dostałam od Naszej Koleżanki tylko nie wiem czy mogę ujawnić od Kogo!![]()
![]()
![]()
gattara pisze:Możesz Ewuś![]()
Cieszę się bardzo że Ci się podpisik spodobał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 29 gości