Gliwice.Murzynek już w DS. Następny czarny mały grzdylek:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 11:45 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

mar9 pisze:Murzynka rozpiera energia, wszędzie go pełno, u mnie ma kumpli do zabawy, w nowym domku może się trochę nudzić.
Nastolatki będą miały pełne ręce roboty :wink:

I o to chodzi Marysiu żeby miały :wink: :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Wto wrz 29, 2009 6:59 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Murzynek ma ciągotki uciekinierskie.
Bardzo muszę pilnować drzwi wejściowe przy wchodzeniu i wychodzeniu.
To taka fryga, moment i już jest za drzwiami, już go musiałam ściągać z klatki schodowej.
Domek stały powinien o tym wiedzieć, dla dobra Murzynka.
A tak w ogóle to Murzyniątko jest słodkim, kochanym urwisiątkiem, takim rozbrykanym kocim dzieckiem :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto wrz 29, 2009 9:25 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

mar9 pisze:Murzynek ma ciągotki uciekinierskie.
To taka fryga, moment i już jest za drzwiami, już go musiałam ściągać z klatki schodowej.
A tak w ogóle to Murzyniątko jest słodkim, kochanym urwisiątkiem, takim rozbrykanym kocim dzieckiem :1luvu: :lol:

Oczywiście, że trzeba o tym wspomnieć i to koniecznie. I musimy się jakoś umówić, żeby odebrać Murzynka i zawieźć do nowego domku. Po południu postaram się to załatwić. Napisz Marysiu od której jesteś w czwartek w domu :wink:
Ewentualnie może być piątek lub sobota, to już jak Ci pasuje 8)

=================================================================
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2009 11:00 przez Amanda_0net, łącznie edytowano 1 raz

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Wto wrz 29, 2009 10:20 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Amanda_0net pisze:
mar9 pisze:Murzynek ma ciągotki uciekinierskie.

Oczywiście, że trzeba o tym wspomnieć i to koniecznie. I musimy się jakoś umówić, żeby odebrać Murzynka i zawieźć do nowego domku. Po południu postaram się to załatwić. Napisz Marysiu od której jesteś w czwartek w domu :wink:
Ewentualnie może być piątek lub sobota, to już jak Ci pasuje 8)

=================================================================

Wychudzony do granic możliwości...zobacz i wspomóż leczenie

viewtopic.php?f=1&t=100840

W tygodniu pracuję zawsze do 15,00 więc w domu jestem najwcześniej przed 16,00
W czwartek lub piątek muszę po pracy iść z Uszatkiem do weta na kontrolę i po ewentualne dalsze leki.
W soboty raczej jestem w domu, chyba, że w tygodniu nie zdążę zrobić zakupów.
Jeszcze zgramy termin, oki?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto wrz 29, 2009 11:01 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

yhym :wink:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Śro wrz 30, 2009 20:34 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Murzynek już w swoim własnym domku :D Po odebraniu go od Marysi pojechaliśmy do Rudy Śląskiej. Murzynek widać, że był po obfitej kolacji bo w drodze zrobiło mu się niedobrze i zwymiotował kolacyjkę :wink: :twisted: Dalsza droga upłynęła spokojnie bo Murzynek w tym stresie nawet nie miauczał :wink: Dotarliśmy do celu. Przywitanie było iście hrabiowskie :mrgreen: Nowa rodzina Murzynka, Duża, Duży, dwie kilkunastoletnie dziewczynki, malutki braciszek, jeszcze noszony na rączkach.Byli nawet zaprzyjaźnieni sąsiedzi z kilkunastoletnim synem:D
Murzynek wypuszczony z transporterka biegiem zaczął zwiedzać domek z podniesionym ogonkiem, dziewczynki i chłopak za nim. Za dziećmi dorośli :mrgreen: Stałam w przedpokoju z rogalem na twarzy :ryk: Murzynek nawet malutkiego przywitał ocierając się i tuląc do niego czym wywołał entuzjazm wszystkich tam zgromadzonych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I co ja tam miałam jeszcze do roboty? Spisałam umowę, powiadomiłam jaki jest Murzynek i zwiałam.
Jeszcze na odchodnym dowiedziałam się, że Murzynek będzie wyprowadzany w smyczce na spacerki i będzie jeździł z rodzinką autkiem :ok:
Cała wyprawka też już była, włącznie z transporterkiem;) Szeleczki i smyczkę dostanie przy pierwszej wizycie w sklepie zoologicznym :ok:

Powodzenia Murzynku w nowym domu, bądź szczęśliwy :ok: :kotek:

Marysiu dziękuję ci serdecznie za opiekę nad Murzynkiem i za wszystko co robisz dla kotków :love: :aniolek:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Czw paź 01, 2009 6:06 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Amanda_0net pisze:Murzynek już w swoim własnym domku :D Po odebraniu go od Marysi pojechaliśmy do Rudy Śląskiej. Murzynek widać, że był po obfitej kolacji bo w drodze zrobiło mu się niedobrze i zwymiotował kolacyjkę :wink: :twisted: Dalsza droga upłynęła spokojnie bo Murzynek w tym stresie nawet nie miauczał :wink: Dotarliśmy do celu. Przywitanie było iście hrabiowskie :mrgreen: Nowa rodzina Murzynka, Duża, Duży, dwie kilkunastoletnie dziewczynki, malutki braciszek, jeszcze noszony na rączkach.Byli nawet zaprzyjaźnieni sąsiedzi z kilkunastoletnim synem:D
Murzynek wypuszczony z transporterka biegiem zaczął zwiedzać domek z podniesionym ogonkiem, dziewczynki i chłopak za nim. Za dziećmi dorośli :mrgreen: Stałam w przedpokoju z rogalem na twarzy :ryk: Murzynek nawet malutkiego przywitał ocierając się i tuląc do niego czym wywołał entuzjazm wszystkich tam zgromadzonych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I co ja tam miałam jeszcze do roboty? Spisałam umowę, powiadomiłam jaki jest Murzynek i zwiałam.
Jeszcze na odchodnym dowiedziałam się, że Murzynek będzie wyprowadzany w smyczce na spacerki i będzie jeździł z rodzinką autkiem :ok:
Cała wyprawka też już była, włącznie z transporterkiem;) Szeleczki i smyczkę dostanie przy pierwszej wizycie w sklepie zoologicznym :ok:

Powodzenia Murzynku w nowym domu, bądź szczęśliwy :ok: :kotek:

Marysiu dziękuję ci serdecznie za opiekę nad Murzynkiem i za wszystko co robisz dla kotków :love: :aniolek:

Wczoraj beczałam, bo tak się to szybko odbyło, że nawet nie zdążyłam się z Murzynkiem pożegnać a dzisiaj beczę ze szczęścia, że tak dobrze trafił.
Już sama siebie nie umiem zrozumieć :D :placz: :D
Bądż szczęśliwy Murzynku, mój kochany, słodki urwisie.
Wszystkiego najlepszego w nowym domu :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw paź 01, 2009 15:18 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Murzynek czuje się dobrze, biega psoci z dziewczynkami. Domaga się jedzonka :D
W nocy spał na głowie Pana domu do rana :mrgreen:
Nie wiem, czy będą zdjęcia ale najważniejsze, że są wiadomości choć telefoniczne :ok: :)
Ostatnio edytowano Czw paź 01, 2009 15:43 przez Amanda_0net, łącznie edytowano 1 raz

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Czw paź 01, 2009 15:32 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Cudowny finał smutnej histotii!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 02, 2009 6:02 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Amanda_0net pisze:Murzynek czuje się dobrze, biega psoci z dziewczynkami. Domaga się jedzonka :D
Nie wiem, czy będą zdjęcia ale najważniejsze, że są wiadomości choć telefoniczne :ok: :)

Amanda...dziękuję za cudowne wiadomości :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesooo, stara baba a poryczałam się ale to dobre łzy, ze szczęścia więc: :wink:
:dance2: :dance:
i
:piwa: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 02, 2009 9:33 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Jeszcze raz dziękuję Ci Marysiu w imieniu Murzynka :1luvu:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Pt paź 02, 2009 9:39 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

No i takie powinny byc wiadomości:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt paź 02, 2009 13:18 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Amanda_0net pisze:Jeszcze raz dziękuję Ci Marysiu w imieniu Murzynka :1luvu:

ależ nie ma za co :oops: ... Murzynku, kochany urwisiu: bądź bardzo, bardzo szczęśliwy w stałym domku
:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt paź 02, 2009 13:23 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Amanda_0net pisze:Murzynek czuje się dobrze, biega psoci z dziewczynkami. Domaga się jedzonka :D

Łooooo :1luvu: To będzie dobrze :ok: :ok: :ok: Pan domu został zatem obrany za szefa :D .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 16, 2009 14:09 Re: Gliwice.Murzynek już w DS. Mar9 dziękuję za daną mu szansę:)

Cytuję Ikę :wink: :ok:

IKA 6 napisał(a):
A ja spotkałam Duża od Murzynka w biegu. Zamieniliśmy parę zdań. Murzynek rozpuszczony jak dziadowski bicz. Dzieci grzeczne nad podziw, kot rozrabia na całego. Jak spsoci to dziewczyny biorą winę na siebie. Śpi z najmłodszym w łóżeczku.Oby więcej takich domków :D

:mrgreen:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

[poprzednia][następna]