ewaa6-jasne ,ze moxecie ratowac-ale koniecznie sprawdzcie czy Leon na 1000% szczepiony
Ika6-tez dziekujemy za oferte.
jesli ktos chciałby ratowac jakiegos malentasa prosto z biura-piszcie,
Ja tylko widze teraz powazny problem z transportem-bo ja jestem juz totalnie skazona, nie moge wozic maluchów, poza tym z róznych przyczyn bede chyba w najblizszym czasie troche mniej dyspozycyjna.
to jest tak, ze chyba ,zaznaczam chyba-bo w tej chwili nic nie ma na 100%- w klatkach ne ma zagrozonych kotów.
Te dwie cudne dziewczynki siedza w klatce bardzo porzadnie odkazonej, po kotce z chora wątrobą.
dzis zostały zaszczepione
Biały chłopak,tez dzis został zaszczepiony, to nie jest ten poprzedni białas-ten ma mysle z 5 miesiecy, tamten miał z trzy
wydaje mi sie ,ze te koty nie zachoruja-ale tak jak pisze nie ma nabank 100% gwarancjii w tej chwili, nikt jej nie da.
Wszystkie posterylkówy wygladaja oki.Gliwickie na kociarni troche dziczą-szczególnie jedna
ten starszy zagrozony nowy kot wygladał dzis naprawde fatalnie, i to nie ze wzgledu na katar
Całe posłanie zsiusiane, był brudniejszy i bardziej mokry niz wczoraj nawet.Juz zbytnio nie chciał jeść.Chudy jest niemożliwie.Miska z woda po nocy pusta.
Przy mnie wypił półtorej miski świeżej wody.Ma zostawione kolejne dwie, ale jesli one tez beda wypite-jutro bedzie uspiony.
wszystko wskazuje niestety na nerki

Jesli ktos ma w domu zbedne koce, kapy, podusie, reczniki itd-plisss-potrzebne w schronie, bo wszystkie szmaty poszły do kosza, a n apółkach pustawo