mawin pisze:Kto się podejmie oswojenie czasrnej kobry vel małpki ?!!!

moje dwa tymczasiki zajaczek Miluś i Białesek dalej ukrywają się w szafie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:Kto się podejmie oswojenie czasrnej kobry vel małpki ?!!!
jessi74 pisze:mawin pisze:Kto się podejmie oswojenie czasrnej kobry vel małpki ?!!!co to wszyscy spasowali
![]()
moje dwa tymczasiki zajaczek Miluś i Białesek dalej ukrywają się w szafieMiluś bardzo smutny....... i zrezygnowany....
jutro będę miała feliwaya - sądzę że powienien zadziałać , głównie na Milusia. To taki grzeczniutki, zadbany i ułożony koteczek, tylko strasznie sie boi ludzi...... może na wolności jak biegał to doznał od człowieka jakieś krzywdy
jessi74 pisze:jak nie spróbujemy, nie będziemy wiedziećna dniach pewnie miejsce w klatce się zwolni..... więc dwa pozostałe mogą już się szykować na łapanie
jessi74 pisze:małe sześciotygodniowe zaradne kociaczki na tymczasie u mnie wzięły sprawy w swoje "łapki" i uczą Milusia i Białaska zabawyładnie razem się bawią i zwiedzają mieszkanie, tylko dlaczego o czwartej nad ranem
![]()
chociaż sama już nie wiem, może mi się to śni..bo jak tylko otwieram oczy to kota już nie ma żadnego i cisza niesamowita
Agness78 pisze:Najświeższe wiadomości od Kobry i jej brata
Dzisiaj zrobiłam małe przemeblowanie w klatcedość już tego ukrywania się w kartoniku
i atakowania znienackaDostały kartonik wyścielony ręczniczkiem ale bez dachu
![]()
Posiedziałam z nimi godzinkę, porzucałam piłeczki i myszki i tak bliżej i bliżej rękę wkładałam....
Warczały ale biało-czarny dał się pogłaskać, nawet zjadł na stojąco, pół metra ode mnie a siedziałam przy otwartej klatce![]()
No i jak głaskałam kocurka to delikatnie pogłaskałam Kobrę![]()
, jak się zorientowała to nawarczała na mnie ale za chwilę spróbowałam jeszcze raz i po główce też się dała
Nie będzie tak źle
![]()
Pierwsze lody przełamane, mogłam wcześniej ten karton im zabrać![]()
Dzisiaj zaczęłam wątpić że Kobra to dziewuchajest większa od brata i ma głowę większą....
jeszcze się okaże że ma jajka![]()
![]()
Agness78 pisze:jeszcze nie kupiłamale z Kobrą to nigdy nic nie wiadomo
wolę mieć na czarną godzinę... a w zasadzie to na czarną Kobrę
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 211 gości