[WRO] 2 Kotki, chyba już zawsze będą żyć na wolności :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 18:04 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

mawin pisze:Kto się podejmie oswojenie czasrnej kobry vel małpki ?!!!
:wink: co to wszyscy spasowali :wink:

moje dwa tymczasiki zajaczek Miluś i Białesek dalej ukrywają się w szafie :( Miluś bardzo smutny....... i zrezygnowany.... :( jutro będę miała feliwaya - sądzę że powienien zadziałać , głównie na Milusia. To taki grzeczniutki, zadbany i ułożony koteczek, tylko strasznie sie boi ludzi...... może na wolności jak biegał to doznał od człowieka jakieś krzywdy :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie wrz 27, 2009 19:41 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jessi74 pisze:
mawin pisze:Kto się podejmie oswojenie czasrnej kobry vel małpki ?!!!
:wink: co to wszyscy spasowali :wink:

moje dwa tymczasiki zajaczek Miluś i Białesek dalej ukrywają się w szafie :( Miluś bardzo smutny....... i zrezygnowany.... :( jutro będę miała feliwaya - sądzę że powienien zadziałać , głównie na Milusia. To taki grzeczniutki, zadbany i ułożony koteczek, tylko strasznie sie boi ludzi...... może na wolności jak biegał to doznał od człowieka jakieś krzywdy :(

Trudno powiedzieć :( ale on raczej nie był najodważniejszy z rodzeństwa więc może ma taki charakter :?
Przykro mi że tak długo są dzikawe :cry: zastanawiam sie czy jest sens łapania tych dwóch co zostały :cry: Może jednak łapać je , sterylizować i wypuścić? :roll: może one chcą na wolność.... sama nie wiem.... myślałam że póki małe, można spróbować zmienić ich los :cry: bo co będzie w zimie? biedactwa będą spać gdzieś na podwórzu.... ech.... los jest niesprawiedliwy :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie wrz 27, 2009 22:49 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jak nie spróbujemy, nie będziemy wiedzieć :wink: na dniach pewnie miejsce w klatce się zwolni..... więc dwa pozostałe mogą już się szykować na łapanie

jessi74

Post » Pon wrz 28, 2009 7:20 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jessi74 pisze:jak nie spróbujemy, nie będziemy wiedzieć :wink: na dniach pewnie miejsce w klatce się zwolni..... więc dwa pozostałe mogą już się szykować na łapanie

byłoby super :ok: może uda się też wreszcie maę złapać i na sterylkę zawieźć :ok: waleriana przygotowana :wink: :twisted:

Agness78

Post » Pon wrz 28, 2009 8:33 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

małe sześciotygodniowe zaradne kociaczki na tymczasie u mnie wzięły sprawy w swoje "łapki" i uczą Milusia i Białaska zabawy :D ładnie razem się bawią i zwiedzają mieszkanie, tylko dlaczego o czwartej nad ranem :twisted:
chociaż sama już nie wiem, może mi się to śni.. :roll: bo jak tylko otwieram oczy to kota już nie ma żadnego i cisza niesamowita 8)

jessi74

Post » Pon wrz 28, 2009 11:14 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jessi74 pisze:małe sześciotygodniowe zaradne kociaczki na tymczasie u mnie wzięły sprawy w swoje "łapki" i uczą Milusia i Białaska zabawy :D ładnie razem się bawią i zwiedzają mieszkanie, tylko dlaczego o czwartej nad ranem :twisted:
chociaż sama już nie wiem, może mi się to śni.. :roll: bo jak tylko otwieram oczy to kota już nie ma żadnego i cisza niesamowita 8)

:ryk: a to cwane koteczki, chyba boją się że rzucisz jakiś czar na nie :twisted: :wink:
Bardzo się cieszę.... może Milusia trochę rozruszają :ok: :1luvu:
To ile teraz Twoje stadko w DT liczy? 8O już mi się pomieszało :oops:

Agness78

Post » Pon wrz 28, 2009 21:07 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Najświeższe wiadomości od Kobry i jej brata :)
Dzisiaj zrobiłam małe przemeblowanie w klatce :ok: dość już tego ukrywania się w kartoniku
i atakowania znienacka :roll: Dostały kartonik wyścielony ręczniczkiem ale bez dachu :mrgreen:
Posiedziałam z nimi godzinkę, porzucałam piłeczki i myszki i tak bliżej i bliżej rękę wkładałam....
Warczały ale biało-czarny dał się pogłaskać, nawet zjadł na stojąco, pół metra ode mnie a siedziałam przy otwartej klatce 8O
No i jak głaskałam kocurka to delikatnie pogłaskałam Kobrę 8O :mrgreen: , jak się zorientowała to nawarczała na mnie ale za chwilę spróbowałam jeszcze raz i po główce też się dała :ok: Nie będzie tak źle :ok:

Pierwsze lody przełamane, mogłam wcześniej ten karton im zabrać :oops:

Dzisiaj zaczęłam wątpić że Kobra to dziewucha :oops: jest większa od brata i ma głowę większą....
jeszcze się okaże że ma jajka 8O :? :lol:

Agness78

Post » Wto wrz 29, 2009 6:48 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

podrzucę... :ok:

Agness78

Post » Wto wrz 29, 2009 6:54 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jadę dzisiaj z Białkem do weta, niedawno skończyłam podawanie antybiotyku, a dzisiaj znowu katarek :( wszyscy się zresztą pochorowaliśmy, tylko Micio i Miluś trzymają się dzielnie, noski suche i ładne oczka

jessi74

Post » Wto wrz 29, 2009 6:57 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Agness78 pisze:Najświeższe wiadomości od Kobry i jej brata :)
Dzisiaj zrobiłam małe przemeblowanie w klatce :ok: dość już tego ukrywania się w kartoniku
i atakowania znienacka :roll: Dostały kartonik wyścielony ręczniczkiem ale bez dachu :mrgreen:
Posiedziałam z nimi godzinkę, porzucałam piłeczki i myszki i tak bliżej i bliżej rękę wkładałam....
Warczały ale biało-czarny dał się pogłaskać, nawet zjadł na stojąco, pół metra ode mnie a siedziałam przy otwartej klatce 8O
No i jak głaskałam kocurka to delikatnie pogłaskałam Kobrę 8O :mrgreen: , jak się zorientowała to nawarczała na mnie ale za chwilę spróbowałam jeszcze raz i po główce też się dała :ok: Nie będzie tak źle :ok:

Pierwsze lody przełamane, mogłam wcześniej ten karton im zabrać :oops:

Dzisiaj zaczęłam wątpić że Kobra to dziewucha :oops: jest większa od brata i ma głowę większą....
jeszcze się okaże że ma jajka 8O :? :lol:

a nie mówiłam , że nie jest taka groźna :D Ty Agness szybko jedź i oddaj to co kupiłaś w Obi/Castoramie :ryk: nie przyda się
:D

jessi74

Post » Wto wrz 29, 2009 10:43 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

jeszcze nie kupiłam :wink: ale z Kobrą to nigdy nic nie wiadomo :twisted: wolę mieć na czarną godzinę... a w zasadzie to na czarną Kobrę :ryk:

Agness78

Post » Wto wrz 29, 2009 13:37 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Agness78 pisze:jeszcze nie kupiłam :wink: ale z Kobrą to nigdy nic nie wiadomo :twisted: wolę mieć na czarną godzinę... a w zasadzie to na czarną Kobrę :ryk:

Ty sobie z niej żartów nie rób, bo jak się we dwie z nią zmówimy :wink: to i ten zakup Ci nie pomoże :wink: lepiej kup dla Kobry troszkę surowego mięska zmielonego , najlepiej wołowinki :D pobiegaj po pracy zamiast do Obi to po delikatesach :twisted:

jessi74

Post » Wto wrz 29, 2009 14:43 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Wow kobra dała się pogłaskać i rękę masz całą ;-) no to piersze lody przełamane :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto wrz 29, 2009 22:18 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Kotki pogłaskane.... delikatnie i z warczeniem ale jednak :mrgreen: :ok:
Kobra przy mnie zjadła mokrą karmę, co prawda na leżąco ale ostatnio nawet z miską przy nosie nie ruszyła :ok:
Także małymi kroczkami są jakieś postępy :D

Agness78

Post » Śro wrz 30, 2009 9:08 Re: [WRO] 2 kotki w DT, łapiemy kolejne 2 i mamę! szukamy DT/DS?

Może Kobra wreszcie zmądrzała ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]