Szczęśliwa ósemka i goście. Szczuruś PNN, smutny koniec roku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 11:56 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Chyba fajny, zaprzyjaźniony z praktykantką Koterii, podpisze umowę.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon wrz 28, 2009 13:14 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

No i Dasza pojechała. Masza została sama... Chyba wpuścimy jej jakiegoś przyjaznego kotka do towarzystwa :wink:

Jana

Post » Pon wrz 28, 2009 13:15 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon wrz 28, 2009 17:04 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Maszula jest cudownym kotkiem! Jest rozmruczana, uwielbia człowieka, przybiega i każe się miziać, całuje i daje brzucha. Fantastyczna! Od kilku godzin ma towarzystwo... przez moją nieuwagę :oops: :oops: :oops: Rózik do niej przeniknął, nie zauważyłam :oops: Kiedy weszłam do pokoju gościnnego, zobaczyłam kociaki w super komitywie, Rózik do niej ślicznie grucha, zaczepiają się i bawią. Nie miałam serca go wywalić od niej :roll:

Jana

Post » Pon wrz 28, 2009 17:38 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Jest sliczna:) taka jasna szylkrecia... :1luvu: :1luvu: piekna, ze tez mam szlaban na koty NO :!:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon wrz 28, 2009 18:06 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Jana a jak oczko?

Mi to się zawsze trafi kotecek jak 6 w totolotka :1luvu:
Obrazek Zapraszamy na bloga!

iceangel

Od: Pt lut 03, 2006 15:21

Post » Wto wrz 29, 2009 17:13 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Słodka Maszeńka obejrzana przez wetkę i zachipowana. Oczko zepsute - utrzymujemy krople do oczu i dodatkowo mała dostanie interferon. I może pojechać w weekend do iceangel 8)

edit - i jeszcze gruczoły wyciśnięte, trzeba będzie zwracać na to uwagę, bo mała może mieć skłonności do zatykania.

Jana

Post » Wto wrz 29, 2009 19:20 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Jana pisze:Słodka Maszeńka obejrzana przez wetkę i zachipowana. Oczko zepsute - utrzymujemy krople do oczu i dodatkowo mała dostanie interferon. I może pojechać w weekend do iceangel 8)

edit - i jeszcze gruczoły wyciśnięte, trzeba będzie zwracać na to uwagę, bo mała może mieć skłonności do zatykania.

Interferon i krople będą czekały na malutką, daj mi proszę tylko znać na pw jakie dawkowanie zaleca wetka.

Lunia ma ten sam problem, więc będziemy kontrolować pupsko :)

iceangel

Post » Wto wrz 29, 2009 20:37 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

co za błyskawiczna i szczęśliwa seria adopcyjna!! Może i Dźwiedzik rzutem na taśmę by się załapał na jakiś świetny domek? 8)
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Wto wrz 29, 2009 20:45 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Malk, czuję się zobowiązana podziękować, z tego co pamiętam były jakieś obrażenia w czasie akcji ratunkowej :twisted:

iceangel

Post » Śro wrz 30, 2009 8:21 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

e tam, parę siniaków, nie ma o czym mówić

najważniejsze, że kociaki mają super-domki :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Śro wrz 30, 2009 9:11 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Mój TŻ jedzie w sobotę do Wrocławia, więc weźmie Maszeńkę :)
Tylko trzeba to będzie jakoś w Warszawie logistycznie rozwiązać, bo on wyjeżdża jakimś bladym świtem. Myślałam o zabraniu małej w piątek wieczorem i zainstalowaniu jej w łazience na noc (nie mogłaby pójść na mieszkanie, bo Lucek prawdopodobnie nadal jest nosicielem białaczki), ale mam obawy związane z dodatkowym stresem, który to spowoduje. A wrażeń panna w tym tygodniu miała dużo - najpierw wyprowadzka z Koterii, rozstanie z siostrą, wizyta u weta, nowe koty u Jany. Do tego przed nią podróż i nie wiem, jak na nią podziała kolejna przeprowadzka na jedną noc.
Trzeba będzie pomyśleć.
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro wrz 30, 2009 9:16 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Nie no, dobra, wstanę bladym świtem w sobotę, no poświęcę się :roll: :roll: :roll: :lol:

Maszula to chodząca słodycz. Łazi nam po domu, bardzo ją to uszczęśliwiło, gania się z kotami - na niektóre buczy, ale i tak je zaczepia. Przychodzi do mnie i ładuje się jak najbliżej mojej twarzy. Spała ze mną :D Uwielbia piórka, łapie w zęby cały patyk i łazi z tym po domu bucząc :lol: Odnalazła się w kuchni, doskonale wie gdzie są miseczki z jedzeniem, z wodą, posiłki jada z całym stadem i nie jest wybredna. A najlepsza chyba wiadomość to ta, że dziś oczko wygląda prawie normalnie :mrgreen: Kropelki działają.

Jana

Post » Śro wrz 30, 2009 9:50 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Muszę do Ciebie zajrzeć przed wyekspediowaniem panny na południe, żeby ją jeszcze zobaczyć w normalnym środowisku, a nie klatce lub kolankach ;) Chociaż kolanka to w sumie naturalne środowisko kota 8)
Pozwolisz? ;)
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro wrz 30, 2009 9:59 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości nam przybyło

Hmmmm... Zastanowię się....

No dobra 8) :lol:

Wczoraj TŻ zaproponował, żebyśmy ją wymienili na inne nasze tymczasy, bo ona taka grzeczna jest. Ale dziś już się nieźle rozkręciła :lol:

Jana

[poprzednia][następna]