Feluś wzbudził zainteresowanie nawet u mojego wetka tylko czekamy na odpowiedż właściciela i cisza .jest nawet transport.Tylko kiepsko u nie z dojściem do netu popołudni.
właściciel jest zainteresowany tym, żeby oddać Felusia znajomym msb259, ALE umywa ręce i nie chce nawet zapewnić transportera może ktoś z forum mógłby go pożyczyć? z tego co mówiła msb259 wiem, że transport byłby 27.09 (z Wrocławia)
Tak jak pisała moja mama transport byłby na 27 .09 wtedy jej przyjaciółka przyjedzie z Wrocławia a domek jest naprawdę super nawet wetka juz powiadomiona o możliwości przyjazdu kotunia .Gdyby ktos mógł odebrać transporter to może załatwilibyśmy z kierownikiem pociągu i zgodził by się zabrać .Może właściciel podał by numer na pw i mama dogadała by sie co do podróży.Wszystkie koty który mama poszukała domu mają naprawdę super warunki już nawet przekabaciła wetów i zatrzymują w lecznicy a z tamtąd do domków.czasem jest nawet w nocy gorąca linia telefoniczna .Proszę porozmawiać z właścicielem czekamy na wiadomość.
Feluś dotarł do celu przeżył wczoraj w pociągu napad kiboli ale moja koleżanka broniła dzielnie własną piersią dostępo do przedziału.Dogadujemy się,zwiedzamy,trochę było prychania ale ok.