Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie wrz 27, 2009 13:32 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

kciuki som
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie wrz 27, 2009 13:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

kalair pisze:No to trzymamy kciuki mocno Wielbłądku. A do Drani się potul. :kotek:

Kiedy ktoś mi coś takiego radzi, zawsze przychodzą mi do głowy Dunieczka i Tadek :strach:

Wrodzony masochizm :twisted: :wink:

Dzięki, właśnie z całych sił staram się skutecznie uspokoić (co by nie być łatwym celem :twisted: :twisted: :twisted: ).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 27, 2009 18:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

dasz radę jesteś silna wbrew pozorom, a potrzymam kciuki na wszelki wypadek :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie wrz 27, 2009 21:55 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Staję się o niebo silniejsza dopiero w momencie, kiedy natykam się w pewnej śmierdzącej sprawie na kolejne absurdy :roll: :twisted: ...
Damy radę.

Dzięki za kciuki i proszę o jeszcze, nie macie pojęcia, jak bardzo mi się przydadzą (nie wiem na razie, na jak długo) ...

Licho leży mi łebkiem na lewym nadrgarstku i mruczy. Przesłodka kocina :1luvu: :wink:
A Marcelibu znowu go dziś nie chciała - sama bidula nie wie, co traci :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 27, 2009 22:05 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Kasiu, kciuków tyle, że nie uniesiesz! :kotek:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 27, 2009 22:08 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Ech, zdaje mi się, że jak się jest Wielbłądem, to wszystko trzeba umieć Z GODNOŚCIĄ unieść 8)
A już szczeólnie wtedy, kiedy są to kciuki dobrze (i szczerze!) życzących mi osób. Dzięki Kochane :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 27, 2009 22:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Cześć Wielbłąd, trochę nie mam ostatnio czasu na Twój wątek :oops: Powody jak widziałam zarejestrowałaś ;) Kciuki trzymam jeśli mówisz, że trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oczywiście nie mogę się doczytać za co te kciuki, może dlatego, że połowa jest jak zwykle maczkiem pisana :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie wrz 27, 2009 22:30 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Gieniu, nie będę na razie publicznie roizgłaszać o co chodzi :roll: Ale ŚMIERDZI. Śmierdzi bardzo ostro. Z tego samego szamba, co zwykle.
Nawet wielbłądzia cierpliwość momentami bywa na wyczerpaniu...

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 28, 2009 5:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Upojna nocka za mną :twisted: :roll: ...

Dzień dobry wszystkim i mocne kciuki na dzisiaj proszę :oops:
Sorry, naprawdę nie mogę na razie wyjaśnić niczego dokładniej :roll: :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 28, 2009 5:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów \"ty\" choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

brombula

Od: Nie wrz 21, 2008 14:01

Post » Pon wrz 28, 2009 6:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 28, 2009 13:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

mocne kciuki :ok: :ok:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon wrz 28, 2009 17:28 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Będzie dobrze!
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto wrz 29, 2009 5:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Nie wiem Dziewczyny. Ja chyba nie potrafię walczyć ludzką mściwością i perfidią posuniętymi aż do tego stopnia :(

W dodatku chyba mam grypę alboco. Całą noc trzęsłam się z zimna, boli mnie gardło i ledwo ciągnę nosem.
Koty też pokichują...
Uroki jesieni :roll: ?

Chyba zarzucę mój szczawiowaty pacyfizm :roll: :twisted: . Głupia byłam, że w liceum na zajęciach PO odmówiłam nauki strzelania :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 29, 2009 5:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja ...

Nie, wystarczyła chwila zastanowienia :wink:
Jedyna osoba, którą od kilku dni znów mam ochotę uszkodzić :twisted: , naprawdę nie zasługuje na zgon godny Johna Lennona :twisted: :twisted: :mrgreen:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]