Gliwice.Murzynek już w DS. Następny czarny mały grzdylek:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 11:39 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Czekamy na wieści (pewnie za pare dni) co z domkiem Murzyniacha :wink: . Domek świadomy swiezba ? :roll: takie lakoniczne że tak powiem pytanie ale różnie to bywa z domkami ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 21, 2009 13:21 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Domek został powiadomiony o świerzbie w uszkach zaraz na początku rozmowy, czekamy na wieści z wizyty oby jak najlepsze :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon wrz 21, 2009 13:23 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

mar9 pisze:Murzynek baaaardzoooo nie lubi czyszczenia uszek, a niestety jest co czyścić.
Bardzo ciężko to idzie, jedno uszko szczególnie jest zaświeżbione.
Murzynek tak przy tym lamentuje, że inne koty przybiegają mu na ratunek, dostałam już po łapkach od Mruczka i Myszki, reszta kociarstwa robi zbiórkę w kuchni (tam robię ten zabieg) i czujnie mnie obserwuje w czasie tego "mordowania" Murzynka.
Wczoraj im powiedziałam, że jak chcą to mogą do TOZ-u zgłosić fakt maltretowania kota.
O dziwo, nikt nie zareflektował, popatrzyły na mnie dziwnie i poszły do pokoju.
Chyba udało mi się wywinąć, tym razem, ale już się boję, co będzie przy następnym czyszczeniu uszek.
W końcu któryś kot nie wytrzyma i zakabluje mnie
Murzynek to taki koci huncfot, lubi zabawę, gonitwy, zapasy z innymi kotami.
Daje się głaskać bez prychania, tylko on mysli, że ta ręka służy do zabawy, więc podgryza ją (lekko) i kangurkuje. Na ręce też można go wziąć bez obawy, tylko to jest na krótko, bo jego ciągle "nosi", coś się musi dziać, trzeba pobiegać, poskakać, zapolować na coś, podobnie zachowuje się Romeczek, to takie kocie dzieci, spragnione zabawy, aż serce się raduje patrząc na takie radosne, pogodne koty.
Bawi się najchętniej z Michałem i Romeczkiem.
Po całej zabawie i jedzonku oczywiście całe kociarstwo poukłada się tu i tam i odsypia wrażenia no i oczywiście nabiera sił do dalszej zabawy.

:ryk: uważaj na koty bo Cię pobiją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Pon wrz 21, 2009 13:42 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Amanda_0net pisze:
mar9 pisze:Murzynek baaaardzoooo nie lubi czyszczenia uszek, a niestety jest co czyścić.
Bardzo ciężko to idzie, jedno uszko szczególnie jest zaświeżbione.
Murzynek tak przy tym lamentuje, że inne koty przybiegają mu na ratunek, dostałam już po łapkach od Mruczka i Myszki, reszta kociarstwa robi zbiórkę w kuchni (tam robię ten zabieg) i czujnie mnie obserwuje w czasie tego "mordowania" Murzynka.
Wczoraj im powiedziałam, że jak chcą to mogą do TOZ-u zgłosić fakt maltretowania kota.
O dziwo, nikt nie zareflektował, popatrzyły na mnie dziwnie i poszły do pokoju.
Chyba udało mi się wywinąć, tym razem, ale już się boję, co będzie przy następnym czyszczeniu uszek.
W końcu któryś kot nie wytrzyma i zakabluje mnie
Murzynek to taki koci huncfot, lubi zabawę, gonitwy, zapasy z innymi kotami.
Daje się głaskać bez prychania, tylko on mysli, że ta ręka służy do zabawy, więc podgryza ją (lekko) i kangurkuje. Na ręce też można go wziąć bez obawy, tylko to jest na krótko, bo jego ciągle "nosi", coś się musi dziać, trzeba pobiegać, poskakać, zapolować na coś, podobnie zachowuje się Romeczek, to takie kocie dzieci, spragnione zabawy, aż serce się raduje patrząc na takie radosne, pogodne koty.
Bawi się najchętniej z Michałem i Romeczkiem.
Po całej zabawie i jedzonku oczywiście całe kociarstwo poukłada się tu i tam i odsypia wrażenia no i oczywiście nabiera sił do dalszej zabawy.

:ryk: uważaj na koty bo Cię pobiją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

śmiej się, śmiej :? , dobrze wiesz, że nie mam gdzie uciec przed tymi futrzanymi potforami a uszka czyścić trzeba... o ja biedna, nieszczęśliwa... :( :| :wink: :lol: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw wrz 24, 2009 19:03 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Do łazienki :wink: :ryk:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Pt wrz 25, 2009 8:57 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Amanda_0net pisze:Do łazienki :wink: :ryk:

tiaaaaaa :wink: jak wymienie drzwi harmonijkowe na pełne :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt wrz 25, 2009 8:59 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Murzynek zaszczepiony, świerzbowca niet, resztki brudu w uszkach będziemy usuwać.
W najbliższy czwartek prawdopodobnie pojedzie do DS :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt wrz 25, 2009 10:38 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Wyczekujemy tego dnia razem z wami :ok:

SUper, że świezbisko poszło sio i murzyn zaszczepiony. To jest posag na medal (albo dla chłopaka to sie jakos inaczej nazywa ... ? :roll:) :mrgreen: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob wrz 26, 2009 11:42 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Więc do czwartku Murzynku :mrgreen: :ok: :catmilk:

Marysiu a jak z jego zachowaniem? Jeszcze taki nieufny?
Daje się miziać?

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Sob wrz 26, 2009 13:47 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Amanda_0net pisze:Więc do czwartku Murzynku :mrgreen: :ok: :catmilk:

Marysiu a jak z jego zachowaniem? Jeszcze taki nieufny?
Daje się miziać?

Miziać tak, na rączkach nie bardzo, to taka fryga, wszędzie go pełno, biega, skacze, rozrabia, takie kocie dziecko pełne energii :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob wrz 26, 2009 13:53 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

mar9 pisze:Murzynek zaszczepiony, świerzbowca niet, resztki brudu w uszkach będziemy usuwać.
W najbliższy czwartek prawdopodobnie pojedzie do DS :D

Cudowna wiadomość!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 27, 2009 8:01 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Witam
jak tam murzynek ? szykuje się powoli na zmaine lokum ?
super , że już zdrowy , a do mizianka będzie się przyzwyczajał w miarę oswajania z nowym środowiskiem
i oczywiście :ok:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Nie wrz 27, 2009 10:16 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Murzynek będzie miał z kim szaleć w nowym domku, są tam dwie dziewczynki nastolatki :wink: :D .
Pakuj powoli walizki, w czwartek się widzimy :ok: :kotek: :mrgreen:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Nie wrz 27, 2009 10:27 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

Murzynka rozpiera energia, wszędzie go pełno, u mnie ma kumpli do zabawy, w nowym domku może się trochę nudzić.
Nastolatki będą miały pełne ręce roboty :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie wrz 27, 2009 11:03 Re: Gliwice.Murzynek u Mar9 czeka na DS. Kciuki;)!!!

:D :D :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]