Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 24, 2009 19:59 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Boo77, :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękujemy Ci bardzo...
Wszystkim zaangażowanym w tę akcję równie mocno :1luvu:
Bardzo, bardzo się cieszę. Ciężko będzie mi oddać Ślicznotkę, ale mam pewność, że trafia do sprawdzonego domu i wierzę, że będzie miała super.
Dziękuję też Gemowi, bez Niego nie wiedziałbym nawet, czy zakładać ten wątek ;) I oczywiście Fionie.
Normalnie, jakieś napisy końcowe tu wychodzą z mojego wpisu :wink:
Czy wizyta odbyła się w poszerzonym gronie? :)

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw wrz 24, 2009 20:00 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

No Pati,skoro Ty maglowałas domek,to możemy być spokojne!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 24, 2009 20:23 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

kropkaXL pisze:No Pati,skoro Ty maglowałas domek,to możemy być spokojne!

No bez takich-mi-tu! :lol:

A tak na serio, nawet wizyta przed-adopcyjna niczego nie gwarantuje :( Życie potrafi zweryfikować wszystko. W tym przypadku, żadna czerwona lampka mi się nie włączyła i mam nadzieję z domkiem wejść w stały kontakt :)

Byłam sama ponieważ leciałam szybko z pracy. Jutro ani przez weekend nie udałoby się to, bo pani Ewa wyjeżdża. Więc wszystko było na wariackich papierach ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw wrz 24, 2009 21:11 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Pani Ewa jest bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Powiedziała, że dała Jej bardzo dużo i że zadawała dużo pytań :) Boo, jeszcze raz serdeczne dzięki.
A oto Nowa Mieszkanka Opola:

Obrazek Obrazek Obrazek

koko_

Post » Czw wrz 24, 2009 21:22 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Pati,ja wiem,że pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie przewidzieć,ale chodzi mi o to,że zapytałas o wszystko,dziewczyny bez doswiadczenia nie zrobiłyby tego mimo najszczerszych checi,po prostu czasem emocje i stres wywołany waznością misji robi swoje i o czymś mozna zapomniec!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt wrz 25, 2009 6:37 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Ciesze się bardzo, że wizyta skończyła się domkiem dla kici :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt wrz 25, 2009 8:52 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

SUUUPER!!!!!! Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pomyślnie :)
Oj, Koko_, weź lepiej jakieś środki uspokajające w poniedziałek ;)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt wrz 25, 2009 8:57 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

smoczyca3g pisze:SUUUPER!!!!!! Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pomyślnie :)

postaram się świętować bez chlipania ;) :piwa: Póki co zostają mi do memłania jeszcze bracia Trzykropki, po ich wyprowadzce, też myslę, że nie będzie większego problemu z otrzymaniem kolejnych kociaków :roll:

koko_

Post » Pt wrz 25, 2009 13:17 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

koko_ pisze:
smoczyca3g pisze:SUUUPER!!!!!! Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pomyślnie :)

postaram się świętować bez chlipania ;) :piwa: Póki co zostają mi do memłania jeszcze bracia Trzykropki, po ich wyprowadzce, też myslę, że nie będzie większego problemu z otrzymaniem kolejnych kociaków :roll:

To mogę Ci zagwarantować ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt wrz 25, 2009 13:46 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Gem pisze:
koko_ pisze:

To mogę Ci zagwarantować ;)

Gem, wiem, że na Ciebie mogę liczyć w każdej sytuacji ;)

koko_

Post » Nie paź 04, 2009 13:21 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Czy są jakieś wieści z domku????
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie paź 04, 2009 15:30 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

Boo77 pisze:Czy są jakieś wieści z domku????

Kicia od wtorku jest w swoim domku. Właściwie nie było większych problemów z aklimatyzacją - na początku kota siedziała trochę za szafką, ale Ewa szybko ją do siebie przekonała. To jest naprawdę bardzo ciepła i kochająca zwierzęta dziewczyna. Sytuacja na dziś: kicia dostaje RC, pięknie korzysta z krytej kuwetki, śpi w łóżku, łazi za Ewą i nie pozwala Jej pracować :) Zaczęła też drapać meble :roll: Zdjęcia z domku:

Obrazek

Obrazek

Jeszcze raz wielkie dzięki za wizytę :1luvu:

koko_

Post » Sob paź 24, 2009 23:00 Re: Wizyta przedadopcyjna - rady doświadczonych!!! - str.3

U Trzykropki same dobre wieści - ma naprawdę kochającą, wspaniałą Opiekunkę, która pamięta o tym i chce utrzymywać ze mną stały kontakt. Wkrótce wkleję zdjęcia szczęśliwej koty.
Boo77, bardzo nam pomogłaś... Zawsze będziemy Ci wdzięczne i ciepło o Tobie myśleć... :1luvu:

koko_

[poprzednia]