Ania nie wiem co mu wet zapisze Zostawił sobie do przestudiowania jego dokumenty ,być może będzie kontynuował poprzednie leczenie ,zasugerował jedynie że przy takich zmianach powinno się co 6 miesięcy ponawiać terapie, nawet jeżeli niema widocznych nawrotów . Przy jednym ząbku zrobił się stan zapalny ,na szczęście ząb się nie rusza ,więc może wystarczą leki .
Jesteśmy po następnej wizycie u weta ... Potrzebujemy dobrych rad.. Pomóżcie nam...Rudi dostaje sterydy nowej generacji nazwy wam nie powiem bo wet pisze jak kura pazurem ,i penicylinę na zapalenie dziąseł ,mam też smarować mu dziąsła maścią na paradontozę ... Co jeszcze możemy zrobić żeby mu ulżyć Czekam na rady
Rudi czuje się już dużo lepiej Kolosalna poprawa po penicylinie ,przestało cieknąć z pyszczka i już tak nie cuchnie . Tylko ja jestem beee, bo kuję Rudusiowy tyłeczek . Obraził się na mnie ,jak widzi że idę i coś w ręce niosę to tak spyla ,że aż iskry lecą . Ale my to wszystko przeżyjemy Wczoraj porobiłam troszkę fotek ,cudne te moje koty ,zresztą sami zobaczcie Rudi w dżungli Śpimy sobie Przyszła Wredna trzeba po ugniatać Wspólna kolacja .
Rudi zdrowieje w szybkim tempie ,nawet wet jest zdziwiony nadal dostaje antybiotyki i sterydy aby zniszczyć wszystkie ogniska zapalne ale to jest już małe piwo szczerze mówiąc Ja nadal jestem ta wredna małpa która Rudusiowy tyłeczek maltretuje igłami Dodatkowo wet potraktował ich wczoraj kropelkami na wszystkie paskudztwo które ewentualnie buszowało w sierści ,Minia została w końcu zaszczepiona i mam nadzieję że jakiś czas będzie spokój .... Marzenia mam jak Marcin Daniec co nie
We wrześniu mam urodziny i mój TŻ fundnął mi aparat fot cyfrowy ful wypas Te wszystkie zdjęcia które wklejam od 12 września to moje wypociny zrobione tym aparatem Zdaje sobie sprawę że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia ale wybaczcie -ja się dopiero uczę
I znowu obraziłam sobie Rudusia Dzisiaj zamiast jednego zastrzyku miał dwa ,bo antybiotyk i sterydy . A jeszcze tak się kręcił że trafiłam w naczynko krwionośne i troszkę krwi pociekło ,już tak mi go strasznie szkoda Jeszcze tylko 6 dni i kolejna wizyta u weta ,mam nadzieje że wszystko będzie już ok