Wro - Mrunia ma DS...niestety FIP [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 22, 2009 7:07 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

no i nic, niestety nic...a Aniołeczek się tak pięknie uśmiecha, zauroczył koleżankę mamy na działce, ale on nie może go wziąć....ale zachwyciła się aksamitnym futerkiem, oczami, uśmiechem i tym, że dawał sobie głaskać brzuszek, przypomnę, to on:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 22, 2009 17:41 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

Mruńka tak bardzo chce głaskania , że jest zazdrosna, gdy mizianki dostaje jej kumpel...
może jakieś ręce dla Mruni się znajdą?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 23, 2009 14:17 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

dagmara-olga pisze:Mruńka tak bardzo chce głaskania , że jest zazdrosna, gdy mizianki dostaje jej kumpel...

:!: :!: :!:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro wrz 23, 2009 23:13 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

Agness78 pisze:
dagmara-olga pisze:Mruńka tak bardzo chce głaskania , że jest zazdrosna, gdy mizianki dostaje jej kumpel...

:!: :!: :!:

mocno w to wierzę że się uda :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw wrz 24, 2009 7:18 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

:ok: :ok: :ok: musi sie udać :ok:

Agness78

Post » Czw wrz 24, 2009 9:28 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

:oops: to już mogę powiedzieć oficjalnie, bo cała jestem spocona z trzymania tej dobrej wieści :D że jest domek tymczasowy dla Mrunki i Angelka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: domek jest z poza forum, teraz tylko kwestie technicznego przewiezienia kotków do dt, Dagmary mama potrzebuje pozyczyć transporterek na kilka dni, do czasu kiedy złapiemy kociaki żeby bezpiecznie je przewieźć do dt. A może w ogóle ktoś mógłby pomóc w transporcie? co prawda do jest na trasie wrocław ślężna i wrocław kościuszki, czyli straaaaasznie daleko :wink: , ale gdyby jakaś chętna osóbka była :oops: bo ja to już kompletnie czasu nie mam żeby tą sprawą się zająć :oops: wszystko do ustalenia z Dagmary mamą :1luvu: ( Daga masz przemiłą mamę i taka całym sercem dla tych kocich istotek :1luvu: )

p.s. na chwilę obecną - punkt pierwszy planu, potrzebny do pożyczenia transporterek na około tydzień, który trzeba by było dostarczyć do Dagmary mamy , mógłby ktoś pomóc? byłabym wdzięczna ogromnie

jessi74

Post » Czw wrz 24, 2009 9:33 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

rany wielkie dzięki :-) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bardzo prosze o pomoc transportowo - logistyczną, bo mama nie ma auta, ja jestem w Kaliszu, tata niestety w szpitalu, mama wiec zabiegana a tu TAKA SZANSA!!!!!
podam telefon do mamy
504 766 898 Wanda

ps. może czasem nie odbierać, jak jest w szpitalu czy coś, napiszcie smsa to oddzwoni na pewno!!!

Dzięki jessi!!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 24, 2009 9:33 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

ja mogę pożyczyć transporter, jutro mam wolne więc mogę go gdzieś podrzucić

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw wrz 24, 2009 9:35 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

ewung pisze:ja mogę pożyczyć transporter, jutro mam wolne więc mogę go gdzieś podrzucić

:1luvu: nawet transporterek sie znalazł, teraz to tylko łapać i zawozic do DT :ok:
Oby Mrunia wykazała więcej zrozumienia niż przy ostatniej łapance :twisted: :wink:

Agness78

Post » Czw wrz 24, 2009 9:36 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

strasznie się boję żeby wszystko poszło ok a nie tak jak wtedy.... trzymajcie kciuki!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 24, 2009 9:38 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

ewung pisze:ja mogę pożyczyć transporter, jutro mam wolne więc mogę go gdzieś podrzucić

dzięki ewung, możesz już bezpośrednio skontaktować się z panią Wandą ? super, bo już nie wiedziałam jak to ogarnąć, a kicie tam siedzą smutne na działce..... :( i domek czeka..........

jessi74

Post » Czw wrz 24, 2009 9:52 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

pewnie że tak - zadzwonię do niej i się umówię

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw wrz 24, 2009 10:04 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

ewung pisze:pewnie że tak - zadzwonię do niej i się umówię

buziaki :kotek: od Mruni oczywiście, hi hi.....
Mrunia teraz już to może sobie fikać :twisted: aż w końcu przyjedzie po nią sam dt, co podobno specjalizuje się w łapaniu takich :twisted: :twisted: w pierwszym kontyngencie :wink: jedzie Angelek :twisted: :twisted: Mrunia zostanie na deser dla koneserów :wink:

jessi74

Post » Czw wrz 24, 2009 10:17 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - może chociaż DT przed zimą?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

musi się udać, musi się udać!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie wrz 27, 2009 14:24 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

ANIOŁECZEK W DT!!!!! dzięki jessi74 za pomoc!!!

Moja Mama dziś zawiozła go i z tego co wiem, zostawiła środki na szczepienie.
Ja zorganizuję bazarek na wsparcie DT - na pewno, mam fajne rzeczy :-)

ale - czeka jeszcze Mrunia - ktorej środka nasennego w tabletce (sedalin np) nie podamy - bo na nią nie działa więc pozostaje odlowienie - podbierak itp - ale - kto pomoże mojej Mamie?
Wczoraj Mama miała ją na rekach ale nie była w stanie wepchnąc do kontenerka - bo Mruńka nogami sie zaparła.
Bardzo prosze o pomoc łapankową....

Fajnie by było, gdyby obydwa były już razem w DT...
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]