Szczęśliwa ósemka i goście. Szczuruś PNN, smutny koniec roku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 15:55 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Szansa dla Iglaka. Kciuki!

Ojoj, czy domek Ciszy, to ten, co myślę?
Ale cudne wiadomości.
Iglakowi nieustająco gratuluję cierpliwego domu :)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon wrz 21, 2009 15:59 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Szansa dla Iglaka. Kciuki!

dobre wieści w sprawie Ciszy, trzymam nieustające kciuki :)

żałuję tylko, że spóźniłam się z ofertą adopcji :(
Obrazek Zapraszamy na bloga!

iceangel

Od: Pt lut 03, 2006 15:21

Post » Pon wrz 21, 2009 16:14 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Szansa dla Iglaka. Kciuki!

iceangel pisze:dobre wieści w sprawie Ciszy, trzymam nieustające kciuki :)

żałuję tylko, że spóźniłam się z ofertą adopcji :(

Za bardzo się czaiłaś :wink:

Sib, tak, to ten. Pani jest przeszczęśliwa, bo zawsze marzyła o białym kocie.

Manu pisze:Jest :mrgreen: O TEN 8)

Jest Twój :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon wrz 21, 2009 16:18 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

no wiem właśnie, że za bardzo się czaiłam, to mam za swoje :twisted:

niemniej cieszę się bardzo, że Cisza ma domek, taki diabełek w anielej skórze zasługuje na najlepsze :1luvu:

p.s nadal mam jednak od TZ "kupon" na kota do wykorzystania :mrgreen:

iceangel

Post » Pon wrz 21, 2009 16:50 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

Iceangel - popatrzyłam na zdjęcia z Twojego podpisu, zerknęłam do galerii i widzę że Ginger ma pysio niesamowicie podobne do swojej mamusi :) Ginger jest zdecydowanie jaśniejsza, ale wyraz mają taki sam - lekkiego zadziwienia otoczeniem ;)

Z kuponem poczekaj, Jana zaraz coś fajnego znajdzie, jak się miejsce poluzuje :twisted:
W Koterii była ciekawa szylkretka - czarna srebrzysta czy jakoś tak. W każdym razie dla laika wyglądała na niebieską, dla fachowca już nie ;) W sam raz do kasztanowej kolekcji 8)
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon wrz 21, 2009 17:10 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

Halo, halo!
Mam bardzo świetne kotki do oddania, tyle że... czarne :twisted:

Cudowna, kochająca łobuziara, wytrzeszczona Małpeczka.
Cicha i aksamitna, drobniutka, mrucząca Gryzia.
Na placówce - Dźwiedź, super kot, który łamie serce Malk :lol:

No i Świerczek, i Rózik... Ale z Rózikiem to bardziej skomplikowana historia (aczkolwiek ma zaletę - jest prawie cały biały).

Jana

Post » Pon wrz 21, 2009 17:13 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

galla pisze:Iceangel - popatrzyłam na zdjęcia z Twojego podpisu, zerknęłam do galerii i widzę że Ginger ma pysio niesamowicie podobne do swojej mamusi :) Ginger jest zdecydowanie jaśniejsza, ale wyraz mają taki sam - lekkiego zadziwienia otoczeniem ;)

Z kuponem poczekaj, Jana zaraz coś fajnego znajdzie, jak się miejsce poluzuje :twisted:
W Koterii była ciekawa szylkretka - czarna srebrzysta czy jakoś tak. W każdym razie dla laika wyglądała na niebieską, dla fachowca już nie ;) W sam raz do kasztanowej kolekcji 8)

Ujęłaś to w 100% trafnie, my nazywamy Gigi ptaszkiem, ona wygląda na taką wiecznie zdziwioną sówkę. Kocham tego stworka naszego nad życie :1luvu: To prawda, istna kopia mamusi, szylkretkom nie da się odmówić powalającej urody :) Gigi nie jest typowym czarnym szylkretem, ponieważ na futrze ma również ślady rudego pręgowania, to prawdopodobnie daje wrażenie jaśniejszego futra.

No ja wiem, Jana to ma rękę do niezwykłych kocich piękności, dwie na dowód mam w domu :mrgreen: Czekam, czekam :)

iceangel

Post » Pon wrz 21, 2009 17:28 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

iceangel pisze:Gigi nie jest typowym czarnym szylkretem, ponieważ na futrze ma również ślady rudego pręgowania, to prawdopodobnie daje wrażenie jaśniejszego futra.

Świstak, czyli mamusia, też ma ślady pręgowania 8)
Najlepiej to widać tam, gdzie burasom pręgowanym widać takie jakby kreski odchodzące od oczu w stronę policzków i skroni. U Świstaka to pręgowanie widać mocno szkicowo, bo ona jest dość ciemna.
Obrazek

galla

Post » Pon wrz 21, 2009 17:39 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

A to nie wiedziałam :) Silne geny mamusia przekazała, Nikita za to jak z innej matki, pewnie córeczka tatusia :)

Najbardziej mnie cieszy, że u Jany ruszyły adopcje, Gigolek zdrowa i o choróbskach już nie pamięta.

Za dalsze domki trzymam :ok:

A za czarne to ja chyba podziękuję, te czarne to diabliki jakich mało :twisted:

iceangel

Post » Pon wrz 21, 2009 18:49 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

Jana, ale Ci zazdroszczę. Mi jak na razie gości przybywa można powiedzieć lawinowo :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon wrz 21, 2009 21:10 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

iceangel pisze:A za czarne to ja chyba podziękuję, te czarne to diabliki jakich mało :twisted:

e-e ;)
Małpeczka jest absolutnie przesłodka i przekochana 8)
Obrazek

galla

Post » Wto wrz 22, 2009 18:22 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości wreszcie ubywa ;-)

Dziś coś mi odbiło i wzięłam Świerczka na ręce :roll: Jemu też odbiło, bo się dał, nie wyrywał się i mruczał 8O Tak dwa razy nam w sumie odbiło, ale Świerczkowi bardziej, bo za drugim razem się nawet przytulił 8O 8O 8O

Zapowiada się kolejny gość, ale tylko przejściowo, bo ma już chętny DS. Muszę tylko formalności domowe załatwić :twisted:

Jana

Post » Śro wrz 23, 2009 23:51 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości ubywa ;-) Albo i nie ;-)

Cisza wspomnieniowo już... Obrazek

Jana

Post » Czw wrz 24, 2009 6:48 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Gości ubywa ;-) Albo i nie ;-)

widac ze dziewuszka, taka delikatna..
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw wrz 24, 2009 7:00 Re: Szczęśliwa siódemka i goście. Szansa dla Iglaka. Kciuki!

genowefa pisze:Super wieści :D Kciuki za Ciszę w nowym domku :ok: :ok: :ok:

Za Iglaka już chyba kciuków nie trzeba trzymać. Czuję, że Manu była zdecydowana na Iglaka tak jak ja na Różyczkę :mrgreen: Ten już! nie ważne, że dziwaczny ;)
:lol: :mrgreen:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]