behemotka pisze:To po co im białko? Naukowcy twierdzą co prawda, że przydaje się jeszcze do pracy mózgu, ale... ekhem, dobra, kończę temat![]()
Hmm, to ja bym chyba mogła z czystym sumieniem spróbować uroślinożernić przynajmniej Pioplusia

Moderator: Estraven
behemotka pisze:To po co im białko? Naukowcy twierdzą co prawda, że przydaje się jeszcze do pracy mózgu, ale... ekhem, dobra, kończę temat![]()

.
Marcelibu pisze:Ja mogę tylko tyle:![]()
![]()
.
Dorota pisze:Hm...
![]()
![]()
![]()
Sorki.
Wielbłądzio pisze:Powiem Ci na pocieszenie, że Lichuś...
Słomki jednorazowe od soczków żre. Wraz z folią ochronną.
Folię od plasterków sera Hochland takoż.

rambo_ruda pisze:Behemotka, może jednooka ma zapalenie pęcherza? a w ogóle to czemu one jeszcze w domach nie som??

behemotka pisze:Z wieści mniej kocich, ale na koty wpływ mających: jadę do Szkocji.
Staram się pisać poprawnie po polskubehemotka pisze:Z wieści mniej kocich, ale na koty wpływ mających: jadę do Szkocji. Na kilka miesięcy. Komplet darmozjadów, czyli jedna terrorystka, trzy tępaki na poziomie wybitnym, trzy głupole umiarkowane, jedna cuchnąca przytulanka i jeden żebrak o podobno mądrych oczachdostaną na własność tymczasowego opiekuna, który zamieszka z nimi i jest zobligowany do wszelkich usług
. O futra się nie boję. O opiekuna - trochę. Trochę bardzo
Basica pisze:ja się dołączam do prośby Barba50.... nie zpostawiaj behemotko nie dokończonych spraw, bo będą sie smrodkiem za Tobą ciągnęły... już z dwóch bazarków nie wysłałaś fantów....czyzbyś w ten sposób zbierała na bilet do Szkocji?
tak ładnie piszesz, szkoda, że tak brzydko sie zachowujesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Paula05 i 6 gości