Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2009 18:25 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

I am back.

Cieszę się, że Dixie ma nowy dom. Bardzo mi smutno, że Śnieżek ma problemy z serduszkiem :(

Odpoczywaj Berni !!!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie wrz 20, 2009 11:52 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

no i jestem spowrotem...króciutko tylko 4 dni nad morzem, ale zawsze coś...nie zdązyłam się napatrzeć i nasłuchać Morza. Tego chyba nigdy nie da się na zapas zgromadzić.

niestety od zwierzaków w potrzebie nie odpoczełam. Nie wiem czy to jest mozliwe, czy gdzieś jest jakiś zakątek bez bezdomniaków....kiedy zobaczyłam kocięta w zagrodzie dla żubrów w Wolińskim Parku Narodowym to juz nie wiedziałam czy zacząć się śmiać czy płakać...aha no i pies...o tym później.

Dziekuje bardzo Mahob za pomoc przy psie i przy sprawach Śnieżkowych. Mały ma wizytę u samego dr Niziołka za tydzien!!! udało się. Zwolniło sie miejsce i wetka odrazu nas wpisała na liste, wiec serduszko Śnieżka bedzie zbadane przez najlepszego fachowca w dodatku w Bielsku :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon wrz 21, 2009 9:26 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

sama jeszcze w to nie mogę uwierzyć...ale psiak na którego natknełam się w drodze nad morze znalazł już swój DOM....zostaje na zawsze u Driady z dogomanii :1luvu:

Psa zobaczyłam na dworcu Szczecin Dąbie, podczas pierwszego dnia urlopu, czekajac na przesiadkę na pociąg nad morze. Pies był wychudzony, słaby, ledwo trzymal sie na nogach..łepek mu sie ze słabosci telepał..zaległ na trawniku koło dworca i chyba by tam został :( :(

Rozpaczliwe telefony do Mahob, potem do Togaa z dogomanii z prośbą o wątek.
I stał się cud.
Driada mieszkajaca niedaleko, podjechała, zabrała psa do siebie na tymczas......i się zakochali w sobie :1luvu: i pies zwany od teraz Pedro zamieszka u niej na stałe.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szcze ... kp-146512/ to mega szybko,mega szcześliwy watek na dogomanii :mrgreen:

berni

Post » Pon wrz 21, 2009 10:34 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Jak to dobrze, że ta historia z psem tak się skończyła :D Bo wyglądało to źle...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon wrz 21, 2009 12:13 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Rustie pisze:Odpoczywaj! :)

bazarek dla bielskich kotecków: viewtopic.php?f=20&t=100122

Elu dopiero zauwazyłam :1luvu:
dziekuje za piękny bazarek :1luvu:

Musze donieść że Fela czuje sie znakomicie, przybiera na wadze, wyniki krwi wyszły idealne. Odrobaczenie zaliczone, teraz szczepienie, sterylka i potem...mam nadzieje ze Fela znajdzie jakis ciepły, kochany domeczek.

berni

Post » Pon wrz 21, 2009 12:48 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni mam nadzieję, że krótki urlop się udał :D Akcja z psem niesamowita :aniolek:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pon wrz 21, 2009 12:58 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Historia Pedra aż nieprawdopodobna :) Berni, masz szczęśliwą rękę do zwierzaków !
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Wto wrz 22, 2009 19:18 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

dokładnie,mi samej jeszcze trudno uwierzyć że tak szybko nastapił taki happy end.

Obrazek a to uśmiechnięty Pedro we własnym domku :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

u nas wszystko wróciło na stare tory, czyli kuwety, kuwety, miski, jedzenie, rozmrażanie, zamrazanie, sprzatanie, wet.
Dzis wielki dzien szczepien. Na drugie szczepienie pojechały Zajączki i Pan Jinks a na swoje pierwsze Fela. Fela ma zaplenie mieszków włosowych przy brodzie, bedziemy smarować specjalnym smarowidłem.

berni

Post » Śro wrz 23, 2009 7:27 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Śliczny piesek :)
Widać, ze zadowolony. Tylko chudzinka taka...
Szczęściarz! :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro wrz 23, 2009 9:45 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni, Ty po prostu MUSIAŁAŚ jechać na Pomorze, żeby kolejne biedy ratować :D
Cieszę się, że z Felą lepiej. Przekochany, cudny kot, tak jakoś za serce bierze... :1luvu:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro wrz 23, 2009 17:07 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

ah zeby tak urlop mógł trwać wiecznie...coprawda reszte urlopu zamiast w pieknych górach spedzam w domu, ale to wizja że nie trzeba wstawac rano 8)

Dzisiaj zauwazyłam jaki Jinks jest ogromnym kociakiem już. Jak białaski urosły, jakie Zajączki duze. I Pampelka, ale ona tylko wszerz rośnie...Taki biały obłoczek.

berni

Post » Śro wrz 23, 2009 17:47 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Jak będziesz miała chwilkę Berni - prosimy o fotki kociastych! I koniecznie Feli :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro wrz 23, 2009 19:54 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

oj, tak dawno fotek nie było.

Na początek moje czarnobiałe przedszkole

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek jakiś obcy :mrgreen:

Obrazek wypoczywający Tajfunik

berni

Post » Śro wrz 23, 2009 20:03 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Jakie śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Śro wrz 23, 2009 20:07 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Obrazek Fela modelka

Obrazek Obrazek Obrazek

Nadal jest chudziiutka, ale już nie czuć każdej kosteczki.

berni

[poprzednia][następna]