Teraz relacje z wizyty u weta. lekarz powiedział że nie ma kataru!! Ma brzydkie oczka, podejrzenie Chlamydiozy. Uszka sprawdzone i wyczyszczone. Były bardzo brudne, ale to nie świerzb. W pyszczku jest nadżerka. Brzydka

Za 10 dni trzeba przyjechać na kontrolę. Jeśli oczka i pysiu nie będą wyglądały lepiej, trzeba zrobić badania krwi.
Więc podsumowanie
Na oczka- Floxal, i Dicortineff 3 x dziennie
Na nadżerkę w pysiu- Sachol 3x dziennie
Za 4 dni odpchlić
Odrobaczyć Aniprazolem
Zostałam mamą. Jak już wiadomo nie wróciłam do domu tylko z Diegiem. Pani D. zaproponowała mi maleńkiego 5 tyg kocurka. Ja oczywiście powiedziałam że nie, ona- że tylko na 2 tyg na odchowanie, ja że nie, ona-no może jednak, rozchoruje się, ja że nie, a mój TŻ bierz i wychodzimy

no to wzięłam. z małym trzeba w sobotę pojechać jeszcze na drugą dawkę surowicy. Futerko ma posklejane bo został odpchlony. jest słodki. taki bąbelek. ogólnie jest zdrowy, ale wet kazał obserwować czy nic złego się nie dzieje bo w schronie mógł coś załapać.
Jestem w szoku bo Krówka syczy na małego. Nie pomyślałabym.
Dieguś zasnął, mały zwiedza a Krówka łazi za nim i syczy. Niedługo wrzucę fotki. Teraz umieram z głodu bo nie zdążyłam zjeść śniadania z tego wszystkiego