Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Wiem, że to już wiecie, ale po raz kolejny powtórzę z wielkim bólem serca: Pluplaczek jest idiotą
Wieczorem dałam Draniom Bozitę. Dwa kartoniki, sprawiedliwie rozłożone do ośmiu miseczek (pro forma, bo przecież Buras konsekwentnie KAŻDYM mokrym gardzi). Nażarły się. Większość pozostawiała w miskach jakieś resztki. W jednej z misek zostało nawet bardzo dużo.
I właśnie do tej miski wziął i wskoczył z rozbiegu podczas szalonej zabawy mój niewyuczalny durny Pluszak
Bozita była wszędzie: na ściance szafki, na kuble z suchą karmą, na drapaku, na ścianie, na obudowie lodówki, o podłodze w całej kuchni nawet nie wspominając...
Wiadomo: natychmiast zabrałam się do sprzątania i cała rozpaćkana Bozita poszła na zmarnowanie. Wytłumaczyłam Draniom, że to przez braciszka Półgłówka nie mają już w miskach nic 'na deser' i żeby może w związku z tym spróbowały jakkolwiek na durnego braciszka wpłynąć![]()
Na razie strudzony kretyn poszedł słodko spać i żadne mu w tym nie przeszkadza - pewnie podobnie jak ja mają jeszcze marną nadzieję, że może chociaż wtedy, kiedy odpoczywa, jest szansa na cudowne wyklucie się w jego łebku tych jakże cennych gdy od samych narodzin nieobecnych: szarych komórek...
Marcelibu pisze:Aha - Marmurka nie chcę!!!
Wielbłądzio pisze:Wczoraj po powrocie do domu od razu padłamSpałam na raty, po dwie-trzy godziny - aż do teraz. Przez część nocy miałam centralnie na plecach około pięciu kilogramów pewnej bezczelnej gumkożernej krowy
![]()
![]()
To nie jest szczyt jej możliwości. Kilka nocy temu uwaliła mi się swoim łaciatym dupskiem na samej twarzy, kompletnie uniemożliwiając oddychanie. Ale by im się poprawiło, gdyby mnie udusiła...
Wielbłądzio pisze:Tak behemotko, biorę żelazo w dużej dawce. I śpię jak spałam![]()
![]()
![]()
Wczoraj zaczęłam następną terapię...
kalair pisze:Fakt, włosy u mnie krótsze..![]()
Natomiast, żeby Cię pocieszyć, chlebaka nie mam,bo któryś kotek zrzucił go na ziemię, i się rozwalił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Myszorek, puszatek, Tygrysiątko i 44 gości