Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 19, 2009 6:54 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

hopsa w sobotni poranek ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob wrz 19, 2009 7:01 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Dzieńdoberek.

Chcę podziękować za bardzo ładnie obstawiony dyżurami przyszły tydzień.
Dzięki wielkie :lol: Byle tak dalej to i lepiej będzie :ok:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 19, 2009 9:04 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Wczoraj wieczorem pojechała do swojego Domku Stałeg Itusia
Obrazek
Obrazek
Po zaaklimatyzowaniu się Itusi w nowy Domek obiecał przysłać fotki to wkleję.
Wczoraj pół nocy przesiedziała za telewizorem, nad ranem wyszła, pozwiedzała mieszkanie, nasiusiała do kuwetki i myk za telewizor.
Myślę że jednak wszystko będzie dobrze.
Czaruś, braciszek Itusi chodzi jak błędny rycerz i wszędzie jej szuka aż mi go żal :( bo one trzymały się zawsze razem
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob wrz 19, 2009 13:33 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Tereniu kogo dacie tego przyjmę :D wybierać nie chcę, wy lepiej wiecie komu DT najbardziej potrzebny, także jak coś ustalicie to daj mi znać
ObrazekObrazekObrazek

kessie

Od: Wto gru 02, 2008 18:52

Post » Nie wrz 20, 2009 0:15 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Kropeczka13 pisze:Wczoraj wieczorem pojechała do swojego Domku Stałeg Itusia
Obrazek
Obrazek
Po zaaklimatyzowaniu się Itusi w nowy Domek obiecał przysłać fotki to wkleję.
Wczoraj pół nocy przesiedziała za telewizorem, nad ranem wyszła, pozwiedzała mieszkanie, nasiusiała do kuwetki i myk za telewizor.
Myślę że jednak wszystko będzie dobrze.
Czaruś, braciszek Itusi chodzi jak błędny rycerz i wszędzie jej szuka aż mi go żal :( bo one trzymały się zawsze razem
Obrazek

Super wieści :D mam nadzieję, że Czaruś jakoś się pogodzi ze zniknięciem Ituśki :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 20, 2009 7:05 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

ITI IN HOME !!!!!!!!!!!!

Sprawdziło się!!!!!!!!!!!!

TAK SIĘ CIESZĘ :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 20, 2009 7:09 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Sylwia a może weźmiesz do siebie Edwina?
Tylko że do tygodnia czasu musi być na kociarni. Jest chory i bierze leki. Jak się polepszy to możesz go brać 8)
Ładny pomarańczowy kocurek 3-4 miesiące. Taki wypłoszek. Warto było by go oswoić :wink: Potrzebny mu tymczas.
MIKUŚ

Post » Nie wrz 20, 2009 7:14 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

KONIECZNY TYMCZAS!!!!!!!!!!!!!!

2 półdziczki Julcia i Gabi - poszukujemy pilnie DT. Muszą się oswoić z człowiekiem. Nie gryzą, jednakże trzeba zachować ostrożność. Zstawiając je na kociarni ryzykujemy ich wycofaniem się :cry: Pierwsze lody przełamane. Można wziąść na ręce, pogłaskać, poprzytulać. Jednakże knieczna jest cierpliwość i chęć im pomocy. Bardzo ładne 4 miesięczne pręguski :kotek: Są siostrami dlatego fajnie byłoby je wziąść razem. Ich bracia zostają z Nami bo się oswoili.
MIKUŚ

Post » Nie wrz 20, 2009 10:50 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

witam w niedzielne południe
Obrazek

Madziula

Post » Pon wrz 21, 2009 10:39 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

witam poniedziałkowo ... hopsa na pierwsza ...
Obrazek

Madziula

Post » Pon wrz 21, 2009 11:08 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Radosna wieść :lol: :lol: :lol: WCZORAJ DO DOMKU POJECHAŁ GAPCIO nasz maluszek synek Kreski :D Kreska przyjechała ze schroniska z 3 maluszkami jeszcze przy cycku były ślepe, jeden z maluszkó nie przeżył córeczkę Gwiazdunię wzięłą Basia do siebie na tymczas, a Gapcio był cały czas w Kociej Chatce chłopak wyrósł, aż wczoraj nadszedł ten dzień :lol: Marta prosimy o sprawozdanie :wink: jak tam Gapcio w nowym domku :)

terenia1

Post » Pon wrz 21, 2009 12:52 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

terenia1 pisze:Radosna wieść :lol: :lol: :lol: WCZORAJ DO DOMKU POJECHAŁ GAPCIO nasz maluszek synek Kreski :D Kreska przyjechała ze schroniska z 3 maluszkami jeszcze przy cycku były ślepe, jeden z maluszkó nie przeżył córeczkę Gwiazdunię wzięłą Basia do siebie na tymczas, a Gapcio był cały czas w Kociej Chatce chłopak wyrósł, aż wczoraj nadszedł ten dzień :lol: Marta prosimy o sprawozdanie :wink: jak tam Gapcio w nowym domku :)

no to :ok:
oby tak dalej ...
Obrazek

Madziula

Post » Pon wrz 21, 2009 17:05 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

Super, ze Gapcio-Lobuziak ma swoj DS :)

Melduje, ze 4 koty, ktore najdluzej z nami sa, zachorowaly na kk, pomimo swiezego szczepienia :?
Bente przywlokla jakiegos polskiego wirusa, ktorego rezydenci nie znali i nie potrafia sie przed nim bronic ...
Pozostala czworka z Polski (Zosia, Minka, Pepe i Bente) jest zdrowa (odpukac) :wink:
Mumu jest osowiala, Toto kichal juz w zeszlym tygodniu, teraz czuje sie lepiej.
Najgorzej jest z Lejkiem i Maja, leje im sie z oczu, kichaja i maja podwyzszona temperature.
Cala czworka dostaje antybiotyk, mam nadzieje, ze niedlugo beda zdrowi :)
Zrobilam hurtowe zakupy u weta, 75 tabletek :lol:
A winna tego wszystkiego biega po mieszkaniu, morduje Pepe, skacze nad ranem po TZecie i warczy przy misce na inne koty :lol:
Nadal ma rozwolnienie, ale oczy sa juz normalne - moze uda nam sie niedlugo wytluc lamblie :)
Tzet jest w niej zakochany, Pepe jest szczesliwy i grucha na swoja nowa dziewczyne, zacheca ja do zabawy :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pon wrz 21, 2009 20:45 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

moni_citroni pisze:Super, ze Gapcio-Lobuziak ma swoj DS :)

Melduje, ze 4 koty, ktore najdluzej z nami sa, zachorowaly na kk, pomimo swiezego szczepienia :?
Bente przywlokla jakiegos polskiego wirusa, ktorego rezydenci nie znali i nie potrafia sie przed nim bronic ...
Pozostala czworka z Polski (Zosia, Minka, Pepe i Bente) jest zdrowa (odpukac) :wink:
Mumu jest osowiala, Toto kichal juz w zeszlym tygodniu, teraz czuje sie lepiej.
Najgorzej jest z Lejkiem i Maja, leje im sie z oczu, kichaja i maja podwyzszona temperature.
Cala czworka dostaje antybiotyk, mam nadzieje, ze niedlugo beda zdrowi :)
Zrobilam hurtowe zakupy u weta, 75 tabletek :lol:
A winna tego wszystkiego biega po mieszkaniu, morduje Pepe, skacze nad ranem po TZecie i warczy przy misce na inne koty :lol:
Nadal ma rozwolnienie, ale oczy sa juz normalne - moze uda nam sie niedlugo wytluc lamblie :)
Tzet jest w niej zakochany, Pepe jest szczesliwy i grucha na swoja nowa dziewczyne, zacheca ja do zabawy :)

Ożesz 8O kurde Moniko przykro nam :( czyli jednym słowem czwórka z Polski zdrowa :o no to faktycznie musi być polski wirus :wink: kciuki nieustajace za całą Waszą gromadkę :)

terenia1

Post » Pon wrz 21, 2009 21:49 Re: Sosnowiec- ogłoszenia do powielania str.57

terenia1 pisze:Mam do wszystkich ogromną prosbę, czy w niedzielę po południu mógłby mi ktoś pomóc w prztransportowaniu kociaków - muszę z Katowic przewieźć 6 kociaków z domku tymczasowego do kociej chatki, a jeszcze mam dyżur więc nie wiem czy dam radę.
Kessie a dla Ciebie mamy kandydata na wolne miejsce Czikusia pręguska jest cudny, taka rozrabiaka po boksie szaleje jak pijany zając, biega, a właściwie to galopuje :lol: przydałby mu się DT. Czikuś to jeszcze dzieciak :D
Dorotko a w sprawie Kuśtyczki to dobry pomysł :) tylko, że lepiej chyba żeby Elzunia poszła do tego domku, jest już u Ciebie bardzo długo więc sama wiesz im dłużej tym jej adaptacja w nowym domku może gorzej przebiegać i ona raczej musi byc jako jedynczaka.

a skad dokladniej w tych katowicach i ile kociakow??
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]