Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Wczoraj wieczorem pojechała do swojego Domku Stałeg Itusia
Po zaaklimatyzowaniu się Itusi w nowy Domek obiecał przysłać fotki to wkleję.
Wczoraj pół nocy przesiedziała za telewizorem, nad ranem wyszła, pozwiedzała mieszkanie, nasiusiała do kuwetki i myk za telewizor.
Myślę że jednak wszystko będzie dobrze.
Czaruś, braciszek Itusi chodzi jak błędny rycerz i wszędzie jej szuka aż mi go żalbo one trzymały się zawsze razem
terenia1 pisze:Radosna wieść![]()
![]()
WCZORAJ DO DOMKU POJECHAŁ GAPCIO nasz maluszek synek Kreski
Kreska przyjechała ze schroniska z 3 maluszkami jeszcze przy cycku były ślepe, jeden z maluszkó nie przeżył córeczkę Gwiazdunię wzięłą Basia do siebie na tymczas, a Gapcio był cały czas w Kociej Chatce chłopak wyrósł, aż wczoraj nadszedł ten dzień
Marta prosimy o sprawozdanie
jak tam Gapcio w nowym domku
moni_citroni pisze:Super, ze Gapcio-Lobuziak ma swoj DS
Melduje, ze 4 koty, ktore najdluzej z nami sa, zachorowaly na kk, pomimo swiezego szczepienia![]()
Bente przywlokla jakiegos polskiego wirusa, ktorego rezydenci nie znali i nie potrafia sie przed nim bronic ...
Pozostala czworka z Polski (Zosia, Minka, Pepe i Bente) jest zdrowa (odpukac)![]()
Mumu jest osowiala, Toto kichal juz w zeszlym tygodniu, teraz czuje sie lepiej.
Najgorzej jest z Lejkiem i Maja, leje im sie z oczu, kichaja i maja podwyzszona temperature.
Cala czworka dostaje antybiotyk, mam nadzieje, ze niedlugo beda zdrowi
Zrobilam hurtowe zakupy u weta, 75 tabletek![]()
A winna tego wszystkiego biega po mieszkaniu, morduje Pepe, skacze nad ranem po TZecie i warczy przy misce na inne koty![]()
Nadal ma rozwolnienie, ale oczy sa juz normalne - moze uda nam sie niedlugo wytluc lamblie
Tzet jest w niej zakochany, Pepe jest szczesliwy i grucha na swoja nowa dziewczyne, zacheca ja do zabawy
terenia1 pisze:Mam do wszystkich ogromną prosbę, czy w niedzielę po południu mógłby mi ktoś pomóc w prztransportowaniu kociaków - muszę z Katowic przewieźć 6 kociaków z domku tymczasowego do kociej chatki, a jeszcze mam dyżur więc nie wiem czy dam radę.
Kessie a dla Ciebie mamy kandydata na wolne miejsce Czikusia pręguska jest cudny, taka rozrabiaka po boksie szaleje jak pijany zając, biega, a właściwie to galopujeprzydałby mu się DT. Czikuś to jeszcze dzieciak
![]()
Dorotko a w sprawie Kuśtyczki to dobry pomysłtylko, że lepiej chyba żeby Elzunia poszła do tego domku, jest już u Ciebie bardzo długo więc sama wiesz im dłużej tym jej adaptacja w nowym domku może gorzej przebiegać i ona raczej musi byc jako jedynczaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Monikkrk i 76 gości