Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie wrz 20, 2009 18:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Rany rany nie było mnie chwilkę a tu studia, nauka wizażu, nowy dywan w domu :strach:
Kasiulka kciuki wielkie (też mam zaległość pewną i muszę coś z nią zrobić :roll: ) :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie wrz 20, 2009 18:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

alus1 pisze:Rany rany nie było mnie chwilkę a tu studia, nauka wizażu, nowy dywan w domu :strach:

Chodzi Ci o ten ze śniegu czy o Llilusiową skórkę?
Pierwszy został usunięty niedługo po swoim powstaniu, drugi (o dziwo! bo takie złote mam serce :mrgreen: ) nie powstał był jeszcze do dzisiaj.

Aha. We wtorek po południu idę skrócić i zbalejażować włosy 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 20, 2009 18:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Każdemu coś wisi zaległego ... Ja tak sobie myślę, że gdyby nie moje CDT, to czasem by mi się nie chciało rano otworzyć oczu ... a tak to trzeba, bo jak nie to nosem! Wąsami! Pazurkami po kołdrze, jak się zakryję! I już mam kierunek w życiu - do michy - lepszy taki niż żaden :twisted: Trzymam kciuki Wielbłądku za Twoje Dranie i Twoje zdrowie...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie wrz 20, 2009 18:47 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Mój życiowy (szczególnie zaś poranny i popracowy) kierunek to bezwzględnie: Kuwety czyścić marsz!!! :roll: :twisted:
Codziennie i niezmiennie.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 20, 2009 18:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Wielbłądzio pisze:Mój życiowy (szczególnie zaś poranny i popracowy) kierunek to bezwzględnie: Kuwety czyścić marsz!!! :roll: :twisted:
Codziennie i niezmiennie.

Mnie Myśka na działce obudziła o 5 i nie chodziło jej o żarcie
zaprowadziła mnie do kuwety i głośno oznajmiła, że tam jest brudno
to nie Ona narobiła i życzy sobie sprzątnięcia :mrgreen:
o żarcie krzyczała o 7 :wink:

chodziło mi o ten przecudny z ręczniczka -co go niedobra mamusia posprzątała :roll: :mrgreen:

alus1

Post » Nie wrz 20, 2009 18:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

alus1 pisze:chodziło mi o ten przecudny z ręczniczka -co go niedobra mamusia posprzątała :roll: :mrgreen:

Gdybym nie posprzątała, to Lisisko obszczałoby mi całą podłogę łącznie z prawdziwym dywanem :twisted: !!!

Nie mogę doczekać się dnia, kiedy Marcelibu wreszcie go SOBIE stąd zabierze :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 20, 2009 18:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:chodziło mi o ten przecudny z ręczniczka -co go niedobra mamusia posprzątała :roll: :mrgreen:

Gdybym nie posprzątała, to Lisisko obszczałoby mi całą podłogę łącznie z prawdziwym dywanem :twisted: !!!

Nie mogę doczekać się dnia, kiedy Marcelibu wreszcie go SOBIE stąd zabierze :roll:

długo poczekasz coś czuję :mrgreen:

alus1

Post » Nie wrz 20, 2009 18:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Wiem, gdzie mieszka i wiem, że ma miętkie serce :smokin:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 20, 2009 19:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

żywcem czy w wyrobach oddasz :twisted:

alus1

Post » Nie wrz 20, 2009 19:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Żywcem, niech już sobie sama wyprawia :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 20, 2009 19:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Wielbłądzio pisze:Żywcem, niech już sobie sama wyprawia :roll:

Wiem, co czujesz, moje CDT też niekiedy budzą we mnie myśli o ocieplanych rękawiczkach na zimę ... a są tylko 2 :twisted:

alix76

Post » Nie wrz 20, 2009 19:15 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

alix76 pisze:
Wielbłądzio pisze:Żywcem, niech już sobie sama wyprawia :roll:

Wiem, co czujesz, moje CDT też niekiedy budzą we mnie myśli o ocieplanych rękawiczkach na zimę ... a są tylko 2 :twisted:

na mufkę by starczyło :mrgreen:

alus1

Post » Nie wrz 20, 2009 19:18 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Moim zdaniem dwa dorodne koczury starczyłyby i na rękawiczki i jeszcze na solidny kołnierz do płaszcza...
Ale gdybyś już się zdecydowała, to rozważ proszę inny wariant kolorystyczny: buro-marmurowy. Chętnie bym się wymieniła, a Twoje koczury żywcem przyjmę do siebie :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 20, 2009 19:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Wielbłądzio pisze:Moim zdaniem dwa dorodne koczury starczyłyby i na rękawiczki i jeszcze na solidny kołnierz do płaszcza...
Ale gdybyś już się zdecydowała, to rozważ proszę inny wariant kolorystyczny: buro-marmurowy. Chętnie bym się wymieniła, a Twoje koczury żywcem przyjmę do siebie :1luvu:

Hm, noszę się raczej na czarno ... może najpierw je poznaj, zanim złożysz jakąś wiążącą deklarację? One spokojne tylko na zdjęciach są ...

alix76

Post » Nie wrz 20, 2009 23:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Newsy.

Czarne koczury biorę w ciemno :twisted: :1luvu:
Czasami zresztą chyba niestety aż w za ciemno :roll:

Wiem, że to już wiecie, ale po raz kolejny powtórzę z wielkim bólem serca: Pluplaczek jest idiotą :crying:
Wieczorem dałam Draniom Bozitę. Dwa kartoniki, sprawiedliwie rozłożone do ośmiu miseczek (pro forma, bo przecież Buras konsekwentnie KAŻDYM mokrym gardzi :roll:). Nażarły się. Większość pozostawiała w miskach jakieś resztki. W jednej z misek zostało nawet bardzo dużo.
I właśnie do tej miski wziął i wskoczył z rozbiegu podczas szalonej zabawy mój niewyuczalny durny Pluszak :crying:
Bozita była wszędzie: na ściance szafki, na kuble z suchą karmą, na drapaku, na ścianie, na obudowie lodówki, o podłodze w całej kuchni nawet nie wspominając...
Wiadomo: natychmiast zabrałam się do sprzątania i cała rozpaćkana Bozita poszła na zmarnowanie. Wytłumaczyłam Draniom, że to przez braciszka Półgłówka nie mają już w miskach nic 'na deser' i żeby może w związku z tym spróbowały jakkolwiek na durnego braciszka wpłynąć :roll: :twisted: Na razie strudzony kretyn poszedł słodko spać i żadne mu w tym nie przeszkadza - pewnie podobnie jak ja mają jeszcze marną nadzieję, że może chociaż wtedy, kiedy odpoczywa, jest szansa na cudowne wyklucie się w jego łebku tych jakże cennych gdy od samych narodzin nieobecnych: szarych komórek...

Dlaczego najgłupszy kot, jakiego osobiście znam, musi należeć właśnie do mnie :roll: ??? Też chciałabym móc czasami pośmiać się z niego na odległość, czytając o jego wyczynach w czyimś wątku :roll: :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]